Sztárok

Andy Vajna felesége időjós lehet a TV2-nél

Vajna Tímea lehet Németh Lajos utóda. A TV2 leendő időjósait állítólag versenyeztetik, de a a csatorna tulajdonos, Andy Vajna felesége, azt mondják, komoly esélyes.

nemrég távozott Németh Lajos helyére kerülhet Vajna Tímea a TV2-nél. A csatorna új időjósát casting során választják majd ki, és állítólag Andy Vajna, vagyis Vajna Adrás felesége is részt vesz a válogatáson.

Andy Vajna felesége idősjós lehet a TV2-nél

“Nem egyszer láttuk Timit itt a Róna utcában azóta, hogy Vajna átvette a TV2 vezetését,és többen azt suttogják, hogy ennek az egyik oka az, hogy ő is részt fog venni azon a válogatón, ahol Lajos utódját keresik. Vajna kerülni akarja még a látszatát is a protekciónak, ezért Timinek is ugyanúgy meg kell majd küzdenie a jelöltekkel a tévés bemondó szerepéért” adta a Színes Ász napilapnak az információt egy neve elhallgatását kérő bennfentes. A Blikkben megjelent cikk szerint nem elvárás, hogy Timi időjósként értsen a meteorológiához, elég lesz némi felkészülés és gyakorlás. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top