Sztárok

Bulival várják a vasárnap szabaduló Lagzi Lajcsit

Továbbra is nyomoznak Lajcsi ellen, viszont az előzetes letartóztatásból vasárnap hazaengedik. Így várják otthon.

Ahogyan arról beszámoltunk, vasárnap reggel kiengedik a börtönből Lagzi Lajcsit, aki szeptember 21. óta van a rácsok mögött. “Üdvözlöm a bíróság ítéletét, amelyben elutasította az ügyészségnek a letartóztatás újabb meghosszabbítására vonatkozó indítványát” – ezt már Lajcsi ügyvédje mondta, miután kiderült, hogy a zenész előzetes letartóztatását nem hosszabbították meg.

Miért nyomoznak Lajcsi ellen? A gyanú szerint birtokukon és az általuk üzemeltetett tatai lakóparkban lopták a közüzemi szolgáltatást. Kerülő vezetéken jutottak hozzá a villanyhoz, a vízhez és az áramhoz, ráadásul a gyanú szerint megvesztegették az ellenőröket.

A Blikk szerint a 125 napja raboskodó, és ezalatt 45 kilót lefogyott Lagzi Lajcsit kisebb ünnepléssel várja a családja. A lap arról számolt be, hogy pénteken az esti órákban házkutatást tartottak még Lajcsi birtokán. A hatóság emberei a család útleveleit keresték – vélhetőleg azért, hogy a szabaduló zenésznek eszébe se juthasson elhagyni az országot.

Bulival várják a vasárnap szabaduló Lagzi Lajcsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top