Sztárok

Eva Longoria leszbikus csókkal üzent

Olivier Ciappa fotózta le Eva Longoria és Lara Fabian énekeső csókját, ölelését. A képek fogadtatása igen vegyes lett.

Eva Longoria nem a közfelháborodásra hajt, és nem is azt akarta üzenni, hogy leszbikus. Csupán Olivier Ciappa kampányában akart részt venni, amelynek célja, hogy jobban elfogadja a világ a homoszexuális párokat. 

A fotós és két modellje
A fotós és két modellje

A színésznő és Lara Fabian leszbikus csókját, ölelését és intim pillanatait megörökítő képekből egyetlen egy jelent meg eddig, a világsztár csak egy a fotósorozat többi közismert résztvevőjének sorából.

http://mykelmtl.tumblr.com/post/137988262308/eva-longoria-and-other-straight-stars-pose-as-gay

Eva Longoria, aki jelenleg a harmadik esküvőjére készül, sokszor elmondta, hogy a szerelem kincs, bármilyen formában is érkezik, meg kell becsülni.

Eva Longoria leszbikus csókkal üzent

A színésznő korábban is kiállt már a melegekért, például, amikor a Született feleségek sorozatban a forgatókönyvírók “beköltöztettek” egy meleg párt a Lilaakác közbe. “Nagyon izgatott vagyok az új szomszédok miatt. Meglep, hogy csak most került sor arra, hogy egy meleg pár is szerepeljen a sorozatban. Kértem a rendezőket, hogy a karakteremnek legyen több közös jelenete velük, mert nekem ez fontos üzenet lenne.”

Eva Longoria leszbikus csókkal üzent

 

Ciappa fotóit ugyanannyian támadták, mint ahány embernek tetszettek. Sokak szerint értelmetlen az üzenet, hogy heteroszexuális sztárokat ilyen helyzetben fotóztak. “Olyan, mintha a feketék jogaiért úgy harcolnánk, hogy nem feketéket feketére sminkelünk. Nem értem az üzenetet” – írta az egyik hozzászóló.

2e photo en couleur de l'exposition “American Families” que je prépare pour Los Angeles.Et n'oubliez pas hein : si la…

Közzétette: Olivier Ciappa – 2016. január 22.

Egy másik vélemény szerint viszont Eva Longoria és más ismert emberek arca segít abban, hogy jobban elfogadjuk a homoszexuálisok helyzetét. “Ezzel éppen ugyanazt üzenik, mint azok a reklámok, amelyben egy éhező gyereket mutatnak és hozzá a felirat, hogy mit éreznél, ha a te gyereked lenne. Mit érzel, ha látod ezeket a hírességeket homoszexuálisként? Változik róluk a véleményed? Képzeld el azokat, akiknek ez hétköznapi valóság. Ezek a képek természetesek, szépek, és szerelmet sugároznak. A melegek és a nem melegek között ebben nincs különbség.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top