Sztárok

Tatár Csilla a gyereknevelés hátrányáról vallott

Tatár Csilla mindennél boldogabb, mióta megszületett kisfia, néhány dolog azonban aggasztja a műsorvezetőt, persze ezek inkább édes, mintsem keserű terhek.

Tatár Csillát először A Dal szombati élő show-ja alatt láthattuk, mióta megszületett kisfia, Milán Ruben, és meg kell hagyni csodaszép volt, sugárzott a boldogságtól, elégedettségtől, és mindez egyértelműen családjának köszönhető. Tatár Csilla korábban elmondta, hogy bár 20 kilót hízott a babavárás alatt, 15 szinte azonnal lement, de nem igazán van ideje és energiája azzal foglalkozni, hogy a fennmaradó apró többlet lecsúszására gyúrjon.

Mi pedig minden kismama kitartását és hősies alvásmegvonását jutalmaznánk, de most éppen Tatár Csilla számolt be arról, hogy kisfia, Milán Ruben annyira lefoglalja, hogy délelőttönként még a pizsamát sem sikerül lecserélnie.

Tatár Csilla a gyereknevelés hátrányáról vallott

Az alábbi posztot osztotta meg a miniszoknyában is tündöklő Tatár Csilla, amiből kiderül, hogy amint egy nő édesanya lesz, rettenetesen hosszú ideig nem aludhat, ezt egészítette ki még két vicces és aranyos ponttal.

“Csak két dologgal egészíteném ki: nem tudunk időben elindulni, és nem tudom 11 óra előtt a hálóinget ruhára cserélni.”

Csak két dologgal egészíteném ki: nem tudunk időben elindulni és nem tudom 11 óra előtt a hálóinget, ruhára cserélni.???? 🙂

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. január 27.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top