Sztárok

Elképesztő luxusban esküszik Mariah Carey

Aki már látta Mariah Carey jegygyűrűjét, meg sem lepődik majd azon, hogy hol akarja tartani a sztárvendégekkel dekorált luxus esküvőjét.

Nagyjából minden csak kellék lesz Mariah Carey nagy napján, mivel a hírek szerint az énekesnő ezúttal sem szeretné majd visszafogni magát. James Packer szerencsére dúsgazdag ausztrál milliomos, akinek semmi sem drága, pláne nem akkor, ha a  menyasszonyáról van szó.

Közös luxus karácsonyukból egy kép - az esküvő ennél pazarabb lesz
Közös luxus karácsonyukból egy kép – az esküvő ennél pazarabb lesz

Az időpontot ugyan még nem tűzte ki a pár, hiszen Mariah Carey és Nick Cannon válása még nem záródott le, ahogyan a milliomos és a felesége válását is lassítják az ausztrál törvények, de a hírek szerint a válások kimondása után máris oltár elé áll az énekesnő és újdonsült vőlegénye.

Éppen ezért az előkészületek már nagyban zajlanak, és az egyik legesélyesebb helyszín az ausztráliai Hayman sziget, amelyet teljes egészében kibérelne a pár, hogy a sztárvendégek, mint például Elton John vagy Katy Perry, nyugodtan tudjanak majd szórakozni.

Elképesztő luxusban esküszik Mariah Carey
Elképesztő luxusban esküszik Mariah Carey

A One & Only luxus környezetéből csak némi ízelítőt kapsz, ha a galériára kattintasz.

Megnézem
Összes kép (1)

Egy szoba főszezonon kívül már éjszakánként 136 ezer forintnak megfelelő összegért megszerezhető, de akkor még csak egy átlagos kis 54 nm-es szobácskát kapunk. A privát lakosztályok ára hárommillió forint fölé is mehet, de a szálloda egyéni árat ad azoknak a vendégeknek, akik az egész hotelt és ezzel a szigetet is ki akarják bérelni a nagy napra és az utána következő nászútra.

http://missladylove20.tumblr.com/post/137825274170/third-time-lucky-for-both-of-them-mariah-carey

Mariah Carey-nek nagy rutinja van már az esküvőszervezésben, mert bár két férje volt, a második házassága alatt minden évben megújították az esküjüket Nick Cannonnal: Disneylandtől a Bahamákig mindenféle volt lagzijuk.

A szilveszteri mulatozás kedvenc eleme a tűzijáték volt - Mariah az esküvőjén még látványosabbat szeretne majd
A szilveszteri mulatozás kedvenc eleme a tűzijáték volt – Mariah az esküvőjén még látványosabbat szeretne majd

Ahogy az énekesnő a barátainak ígérte, a mostani esküvő minden korábbi pompát felülmúl majd. A jegygyűrűt elnézve pedig semmi kétségünk nincs efelől.

http://www.midnight-charm.com/post/137817707882/mariah-careys-35-carat-diamond-and-platinum

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top