Sztárok

One Direction baba: netet robbantott Louis Tomlinson

Tavaly óta a One Direction-rajongók gyakorlatilag sokkot kaptak, hogy a 23 éves Louis Tomlinson bejelentette: apa lesz. Most már vele örülnek a kisfiának.

Aranyos képpel tudatta a világgal Louis Tomlinson, hogy megszületett a kisfia. Freddie édesanyja, Briana, és a One Direction énekese már egy ideje különváltak, ezért a szülésnél is kisebb bonyodalom adódott, mivel a hírek szerint Briana édesanyja nem akarta látni a zenészt a kórházban.

Akárhogyan is, a One Direction-baba felrobbantotta az internetet, és az első apa-fia kép láttán nemcsak a rajongók gratuláltak az énekesnek. Az egyik legnagyobb meglepetés persze az volt, hogy Louis Tomlinson egykori barátja és zenésztársa, Zayn Malik – aki kilépett az együttesből – most szintén megosztotta a képet, amit nagy gesztusnak értékeltek a rajongók.

One Direction baba: netet robbantott Louis Tomlinson

Ezzel egy időben pedig olyan posztok jelentek meg, ahol arról írnak: milyen jó, hogy jutott öröm is a napra. Mindezt azért, mert megjelent az együttes utolsó közös, amolyan búcsúdala, amelyet a One Direction-rajongók többsége megkönnyezett. Sőt állítólag magukat az énekeseket is megviselte a klip forgatása, mert rájöttek, hogy ezzel végleg lezárult egy korszak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top