Sztárok

Meztelen valóság: Ezek voltak a Válótársak legemlékezetesebb pillanatai

Hosszú idő óta a Válótársak volt az a sorozat, amit a legnagyobb örömmel ültem le megnézni, volt olyan pillanat is, amikor már vártam, hogy láthassam a következő részt, pedig nem vagyok sorozatfüggő. De a Válótársak az egyetlen nagy nevekkel operáló sorozat, amiben nem csalódtam. Íme, a legemlékezetesebb, legviccesebb és legmeghatóbb jelenetek és kulisszák pillanatképekben.

Az RTL Klub tudta, mit kell adni a nézőknek. Válótársakat, kérem szépen, ami a mai társadalom problémáit feszegeti vicces és mégis megható módon. A legtöbben meg tudják találni a karakterekben saját magukat. Ott van Stohl András Bálintja, aki sosem bír hímtagjával, de mégis szeretné visszakapni családját, vagy Lengyel Tamás jófiúja, aki épp igyekszik belekóstolni az életbe, Scherer Péter pedig Dávid jelmezébe bújva küzd, hogy papucsból újra visszakapja önmagát. 

A legizgalmasabb pillanatok mégiscsak a kulisszák mögött zajlottak:

Megnézem
Összes kép (1)

Persze a szexjelenetek mellett sem lehet elmenni csak úgy szó nélkül:

Megnézem
Összes kép (1)

Miután Scherer Péter és Stohl András Joci képességeit vitatta, Dávid is belevetette magát a tutiba…

Ezek voltak a Válótársak legemlékezetesebb pillanatai

Ráadásul a bömbölő Stohl András is mutatott egyet s mást, egy kulisszatitkot azért itt gyorsan elsütök: mikor az NLCafé felkereste a sírós jelenet kapcsán a színészt, ő megkönnyebbülve sóhajtott, hogy végre nem erről a bizonyos jelenetről kérdezzük:

Ezek voltak a Válótársak legemlékezetesebb pillanatai

De persze az összeállításba muszáj betenni…

Ezek voltak a Válótársak legemlékezetesebb pillanatai

A legnagyobb félreértések és pofára esések sorozata is a Válótársak:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top