Sztárok

Klausmann Viktor tudja, miért hiszik melegnek

Klausmann Viktor a Best magazinnak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, ráadásul azt is megosztotta a lappal, hogy tudja, volt idő, mikor a nagyközönség úgy gondolta, hogy meleg.

Klausmann Viktor, aki korábban Peller Mariannál is bepróbálkozott, úgy tűnik, hogy épp szerelmes, noha nem pont olyan nőt – minden bizonnyal jobbat – talált, mint amilyet keresett, és köszöni szépen remekül van – írja a Best magazin. Mégis, amellett, hogy egy gyönyörű 40 év alatti gyermektelen hölggyel tölti a szabad perceit, felmerül a kérdés, hogy vajon miért gondolták Klausmann Viktort melegnek.

“Én is hallottam, ezt, és tudom is a mendemonda okát. Részben onnan jön, hogy annak idején, mikor eléggé nyálas képű gyerekek voltunk, Vujity Tvrtko barátommal vettünk Pesten egy lakást és négy évig – amíg el nem költöztem – együtt laktunk. Ő az egyik, én a másik szobában. Ha az a lakás mesélni tudna… Sok bulvárcikk született róla. Ha hiszi, ha nem, soha nem volt férfival dolgom, és nem is lesz, mert mint az eddigiekből kiderül, az nem az én pályám.” 

Klausmann Viktor tudja, miért hiszik melegnek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top