Sztárok

A 45 kilós Angelina Jolie tetoválással gyógyul

Lassan-lassan sikerült 45 kilóra felhizlalnia magát a színésznőnek, de még mindig vészesen sovány. Angelina Jolie sajátos módszerrel gyógyítja magát: tetováltatott.

Hogy milyen negatív véleménnyel vannak Angelina Jolie tetoválásáról a rajongói, azt jól példázza néhány bejegyzés is.

“Egykor egy szép nő volt, most egy roncs, aki pusztítja magát. Nézd, mit művelt magával, ocsmányak az új tetoválásai” – írta az egyikük.

“Megbélyegezte magát. Ahelyett, hogy a gyógyulásra koncentrálna, tetováltat. Biztosan jót tett neki ez is” – olvasható egy másik jellemző megszólalás.

“Csak a tükörben láthatja ezeket a tetoválásokat, szóval ne mondja senki, hogy maga miatt firkálta össze a testét, és nem puszta feltűnési viszketegségből” – summázta sokak hozzászólását egy férfi.

http://iheart-jolie.tumblr.com/post/138892063702/angie-on-set-first-they-killed-my-fathertoday

Miközben mások határozottan tudni vélik, hogy a buddhista szimbólumokat védelemként szokták használni, ami a gonosz erőktől véd, és energiát ad annak, aki viseli. Angelina Jolie testén több mint 15 tetoválás található, mindegyik különös jelentőséggel bír. Hátul, a bal válla alatt is egy buddhista írás található, amelynek szövege őt és örökbe fogadott kisfiát, Maddoxot védte az ártó erőktől és a rossz szerencsétől.

A 45 kilós Angelina Jolie tetoválással gyógyul

Mindez azért is különös, mert a 13-as szám például azért került a színésznő bal karjára, mert nem hisz a babonákban, de a jelek szerint a távol-keleti hangulat megint magával ragadta. 

A 45 kilós Angelina Jolie tetoválással gyógyul

Jolie jelenleg Kambodzsában forgatja az új filmjét, és annyira belefeledkezik a munkába, hogy enni sem jut eszébe – ezzel magyarázza Brad Pitt, hogy a felesége vészesen sovány, Angelina Jolie 37 kilót nyomott néhány hónapja.

Mivel a színésznő többször tett már megmagyarázhatatlan dolgot, sokak csak legyintenek az újabb tetoválására. Mások szerint a legyengült egészségi állapotban lévőknél gyakori, hogy ilyen fajta lelki támogatásra van szükségük. “Ha Angelina Jolie úgy gondolja, a tetoválása erőt ad neki abban, hogy újra egészséges legyen, akkor kár ezért szapulni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top