Sztárok

Szabó Zsófi fotójától joggal vannak elájulva

Szabó Zsófi legfrissebb posztjával több ezer lájkot gyűjtött be egy óra alatt, és ezzel együtt rengeteg bókot. Nézd meg, miről is van szó!

Volt idő, amikor Szabó Zsófi saját bevallása szerint nem érezte magát jól a bőrében. Ez már a távoli múlt. A Story Extra műsorvezetője a forgatás előtt posztolt képével hatalmas sikert aratott és ha ránézünk a képre, magyarázni sem kell, miért.

Forgatás :))) Csók!

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2016. február 8.

A rengeteg bók mellett azért többen megjegyezték, hogy most már nem kellene tovább fogynia a műsorvezetőnek, mert lassan már kezd túl sovány lenni.

Szabó Zsófi szerint a szerelemnél jobb fogyasztószer nem is kell, de azért rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Mostanában nem jut ideje a forgatások mellett a lovaglásra, ezért edzőteremben szokta izzasztani magát. 

Hosszú idő után nem az istállóba, hanem az edzőterembe megyek ???? Szép napot Nektek! :))) #nofilter #nomakeup

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2016. január 30.

A piros ruhás képnél voltak, akik azt írták: elsőre rá sem ismertek Szabó Zsófira. Bevalljuk, nekünk is eszünkbe jutott Liptai Claudia, de még Jennifer Lawrence is, akiknek egy-egy fotója legalább akkora tetszést szokott aratni, mint a műsorvezető posztja. 

Szabó Zsófi fotójától joggal vannak elájulva

Majka szerint ma madárral és egérrel egyaránt lehet találkozni a hajamban! 7-kor Sztárban sztár finálé!!!

Közzétette: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal – 2014. október 26.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top