Sztárok

10 dolog, amit még mindig nem tudtál a ma 47 éves Jennifer Anistonról

Jennifer Aniston több mint 20 éve, a Jóbarátok 1994-es indulása óta a nyilvánosság előtt éli az életét, így azt gondolnánk, hogy már mindent tudunk róla. A színésznő 47. születésnapja alkalmából alámerültünk az életében, és olyan érdekességeket hoztunk róla, amik talán még a legnagyobb rajongóit is meglepik.

1. Azt eddig is tudtuk, hogy Jennifer Aniston görög felmenőkkel rendelkezik. Ám az kevésbé ismert tény, hogy a Jóbarátok színésznőjének ereiben kék vér folyik. Édesanyja révén ugyanis a skót Stuart-uralkodóház leszármazottja.

Jennifer édesanyja Nancy Aniston
Jennifer édesanyja, Nancy Aniston

2. Jennifer Anistont lehet nem szeretni, az azonban nem megkérdőjelezhető, hogy korunk egyik legfontosabb komikája. De nemcsak a színészethez van tehetsége. A születésnapos sztár gyerekkorában szívesen festegetett, 11 éves korában pedig az egyik alkotását ki is állították a New York-i Metopolitan Múzeumban.

A New York-i Metopolitan Múzeum
A New York-i Metopolitan Múzeum

3. Ha már a színésznő gyerekkoránál tartunk, azt például tudtad róla, hogy egy suliba járt Cher transznemű fiával, Chaz Bonoval?

Chaz Bono édesanyjával Cherrel (balra) és egy nem rég készült kép róla (jobb)
Chaz Bono édesanyjával Cherrel (balra) és egy nem rég készült képen

4. A Jóbarátok előtt bizony Jennifer Aniston életéből sem maradtak ki a nem-túl-sztáros munkák. Brad Pitt egykori felesége volt telemarketinges és pincérnő is fiatalon, sőt egy ideig biciklis futárként dolgozott 1988-ban.

Pincérnő szerepben a Jóbarátokban és a Derült égből Polly c. filmben
Pincérnő szerepben a Jóbarátokban és a Derült égből Polly c. filmben

5. Ha azt mondjuk, Jóbarátok, mi az első dolog, ami eszedbe jut? Persze, hogy Ross és Rachel se veled se nélküled kapcsolata. Érdekesség azonban, hogy eredetileg az írók Monicának és Joye-nak akarták adni ezt a vonalat. Végül akkor döntöttek a mára legendássá vált páros mellett, mikor meglátták, milyen jól működik a kémia a képernyőn Jennifer Aniston és David Schwimmer között.

Jennifer Aniston és David Schwimmer, azaz Rachel és Ross
Jennifer Aniston és David Schwimmer, azaz Rachel és Ross

6. És mi a második, ami a Jóbarátokról és a színésznőről eszedbe jut? Csak nem Rachel legendás frizurája? Az ikonikussá vált Rachel-hajnak mókás története van, ugyanis Chris McMillan fodrász egy interjúban bevallotta: be volt füveze, mikor azt a hajat vágta Anistonnak. Ráadásul annak ellenére, hogy nők milliói akartak olyan frizurát a kilencvenes éve közepén, a színésznő utálta. “A Rachel-haj nem állt túl jól. Nem is tudom, hogy mondjam… Igazából azt hiszem, ez volt a legrondább frizura, amit valaha láttam” – nyilatkozta Ansiton egy interjúban.

10 dolog, amit még mindig nem tudtál a ma 47 éves Jennifer Anistonról

7. Bár itthon Rachelt Kökényessy Ágnes hangán ismertük meg, nemcsak Magyarországon szinkronizálták a sorozatot. Franciaországban például a közönség ugyanazzal a szinkronszínésznővel ismeri, aki Melanie Griffithnek is kölcsönzi a hangját.

Kökényessy Ágnes és Jennifer Aniston
Kökényessy Ágnes és Jennifer Aniston

8. Furcsa kérdés: de el tudnád képzelni a Tiatnicot Jennifer Anistonnal Kate Winslet helyett? Nem is annyira vad az ötlet, hiszen a film készítői a végleges casting előtt a Jóbarátok színésznőjét is kiszemelték a szerepre. Épp úgy, mint Drew Barrymore-t, Winona Rydert és Resee Whiterspoont is.

Micsoda páros lehetett volna...
Micsoda páros lehetett volna…

9. Ha már a születésnapos színésznő nem a Titanickal vált halhatatlanná, máshogy írta be magát a történelembe. 2005-ben mikor a GQ magazin először választott nőt az “Év emberének”, Jennifer Aniston kapta a megtisztelő címet.

10 dolog, amit még mindig nem tudtál a ma 47 éves Jennifer Anistonról

10. Utoljára pedig álljon itt egy bensőséges vallomás a színésznőtől, a közelmúltból. Jennifer Aniston 2015 októberében titokban ment férjhez Justin Theroux-hoz, az esküvőről pedig így mesélt az E!-nek: “Nagyon szeretnénk az élményt magunknak megtartani. Például az esküvői fotóinkat se néztük meg. Minden olyan volt, amilyennek megálmodtuk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy nem kellett viszontlátnunk magunkat a magazinok címlapján.”

Jennifer és Justin
Jennifer és Justin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top