Sztárok

Február 29. – a megújulásod kezdődátuma

Miért éri meg február 29-ét a Mediwel webshopjában kezdeni? Azért, mert a Mediwel alakformáló és egészségmegőrző készülékei 24 órán át soha nem látott szenzációs árakon kaphatók, hogy újévi fogadalmaidra ráerősíthess, és a karcsúsodással, illetve egészséges életmóddal kapcsolatos terveidet most tényleg valóra válthasd!

Mi tudjuk az egészséges élet receptjét, és el is áruljuk neked: önsanyargató és koplalós diéták helyett mozogj sokat kellemesen, időtakarékosan, úgy, hogy a mozgás minden percét élvezed! Hatékony alakformáló eszközeink rendszeres használatával néhány héten belül látható és tartós változást érhetsz el, így karcsúbban, feszesebben, energikusabban és boldogabban várhatod a tavaszt!

Február 29. – a megújulásod kezdődátuma

Gyors, otthoni edzésekhez használd a SPORT FLABéLOS-t, amellyel kb. 20 perc alatt egy másfél órás intenzív edzésprogramot végezhetsz el úgy, hogy 4-5-szörösére növeled az izommunka hatékonyságát. A készüléket február 29-én 10 000 forint kedvezménnyel viheted haza!

Hasad, karod, popsid és combod formáláshoz válaszd az eredeti OTO Chili kockahas gépet most elképesztő, 27 000 forintos áron, mert vele elég napi 5 perc intenzív edzés, hogy formába lendülj! A nehezebben formálható testtájak ellen vesd be az OTO e-Shape alakformáló, helyi zsírbontó készüléket, amely már 10 perc alatt pontosan ott hat, ahol szeretnéd. A szupererős zsírbontó egyetlen napig mindössze 25 000 forintba kerül!

A teljes test átmozgatásához és családod idősebb tagjai mozgásproblémáinak orvoslásához válaszd a FLABéLOS mozgásterápiás, alakformáló készüléket, szenzációs áron, 64 000 forintos árkedvezménnyel!

Ne maradj le a szökőnapi kedvezményekről, mert ilyen négy évente csak egyszer adódik! Az akciós árak csak február 29-én érvényesek, ráadásul megrendelésedet ezen a napon INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL teljesítjük! Készülékeinket ingyenesen és vásárlási kötelezettségek nélkül kipróbálhatod budai bemutatótermünkben (XII. Törpe u. 8., H 10–19, K, SZ, Cs 10–18, P 10–17 óra között), vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20/779 4070-es telefonszámon, ahol munkatársaink minden kérdésedre készséggel válaszolnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top