Sztárok

Nézd meg Gáspár Laci műbalhéját a Dal 2016 után

Nem került be a finalisták közé Gáspár Laci a Dal 2016 műsorban. Az utána készült kis riportban most megnézheted a műbalhéját is.

Aki emlékszik még arra, mit művel Gáspár Laci a dzsungeles műsorban, annak nem meglepetés, ha az énekest sírni látja. A Dal 2016 döntőjébe már nem jutott be az énekes, és a szombati középdöntő után készült kisebb riportban éppen azt tette, amit mindenki elvárt tőle: sírva hisztizett, amiért nem jutott tovább.

Nézd meg Gáspár Laci műbalhéját a Dal 2016 után

“Figyelj, az van, hogy én annyira feltettem erre mindent, hogy… kezdte elcsukló hangon és sírva hozzátette nem, nem jutottam tovább. Komolyan mondom, mindenki hagyjon most.”

Nézd meg a videón:

Gáspár Lacinak a legfontosabb a Love And Bass és a tudat, hogy dalát sokan szeretik. Nézd meg az énekessel készített interjúnkat!#GáspárLaci #adal2016 #interjú

Közzétette: Eurovision Hungary – 2016. február 21.

Ahogy a videón is látszik, ezúttal Gáspár Laci sem az áj feladin-fázisában van, hanem sokkal inkább vicces kedvében. A műbalhé ugyan hiteles volt és éppen olyan, mint a korábbi alkalmakkor, amikor a zenész valóban cirkuszolt, de a Sztárban sztár győzelem óta Gáspár Laci tényleg kivirult, és mindennek tud örülni. “Megmondom őszintén, nem számítottam rá, hogy továbbjutok, és örültem volna, ha mégis. Örülök, hogy idáig eljutottam, imádok zenélni, imádom ezt a dalt, és annak örülök, hogy nagyon sok embernek tetszik.”

Nézd meg Gáspár Laci műbalhéját a Dal 2016 után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top