Sztárok

Cate Blanchett soha nem nézett ki ilyen jól – 45 kép bizonyítja

Amikor Cate Blanchett részt vesz valamilyen rendezvényen, gyakorlatilag már nem is számít, kap-e díjat vagy mond-e beszédet. Már önmagában éppen elég beszédtémát ad a 46 éves színésznő, ahogyan megjelenik.

Újabb díjat kapott Cate Blanchett, ezúttal azért, mert úgy néz ki, úgy viselkedik és mindig úgy jelenik meg, hogy ő az összes jelmeztervező álma. Ezúttal minden vitán felül állt az, hogy a Costume Designers Guild Awards jól választott. Nézd csak meg, hogy milyen hihetetlenül jól néz ki a 46 éves színésznő.

Cate Blanchett soha nem nézett ki ilyen jól - 40 kép bizonyítja

Ahogyan megszokhattuk, a fényes fekete ruha ezúttal sem csak egy fekete ruha volt. A magasan sliccelt, hátul kivágott darab éppen olyan jól nézett ki oldalról és hátulról is, mint szemből.

Cate Blanchett soha nem nézett ki ilyen jól - 40 kép bizonyítja

A díjátadón elmondták, hogy senkihez sem hasonlítható tehetség, aki nemcsak a filmvilágban, hanem a divatvilágban is ikonikos lakká nőtte ki magát.

Cate Blanchett soha nem nézett ki ilyen jól - 40 kép bizonyítja

“Mindenki arról beszél, milyen a kapcsolata más színészekkel, a rendezővel, ami természetesen nagyon fontos. De végül a megjelenésen múlik az, hogyan sikerül egy karakter, azokban a csendes pillanatokban, amikor nincs monológ. A kosztüm adja a karakter alapját” – mondta beszédében Blanchett.

Cate Blanchett soha nem nézett ki ilyen jól - 40 kép bizonyítja

Rengeteg filmben szerepelt már, mindegyikben más arcát mutatta, ezt gyorsan fel is tudod idézni, ha a videóra kattintasz, de a galériánkban összeszedtük, hogyan is jutott odáig a színésznő, aki azért nem volt mindig divatdiktátor.

Igaz, hogy világéletében bevállalós volt, és máig akad sok olyan ruha, amelyet csak Cate Blanchett engedhet meg magának, aki szeret kísérletezni különböző anyagokkal, színekkel és mintákkal, és bár ez régen sem volt másként, azért ebből a 24 képből is látszik, mennyit fejlődött az ízlése az évek során.

Megnézem
Összes kép (1)

“Nekem mindig ő volt a legszebb, és örülök, hogy az emberek most már ugyanazt látják, amit én mindig is láttam, ha a feleségemre néztem” – áradozott Andrew Upton, aki 1997-ben vette el a színésznőt. Blanchett négy gyereket nevel, a kislányukat nemrég adoptálták, és azt állítják, hogy a boldogságuk nem lehetne tökéletesebb.

Az egyik legstabilabb sztárházasság képein is látszik, mennyire odavan a sztárért a férje.

Megnézem
Összes kép (1)

Jay Leno, az egyik legsikeresebb amerikai talkshow házigazdája annak idején meg is jegyezte: Blanchett mindig is ragyogó volt, de ő az a típus, aki a korral egyre szebb és szebb lesz.

1999
1999
2013
2013

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top