Sztárok

Lagzi Lajcsi: a börtön mentette meg az életem

Egészségügyi problémáira konkrét gyógyír volt a börtönben eltöltött 125 nap.

Éhségsztrájk miatt kis híján megfenyítették Lagzi Lajcsit a börtönben. Csupán 18-20 alkalommal ette meg a neki szánt ételt a rácsok mögött töltött 125 nap alatt Lagzi Lajcsi. Titokban kapszulákon élt és csodaitalt ivott, ma is azt vallja, így mentette meg az életét – írja a Story magazin.

A négyes biztonsági fokon őrzött Lagzi Lajcsi körülbelül egy hétig semmit nem evett a börtönben. Mint mondja, ebben közrejátszott, hogy laktóz- és lisztérzékeny, emiatt eleve korlátozott, hogy mit fogyaszthat.

Lagzi Lajcsi: a börtön mentette meg az életem

“Az orvosi szobában azt mondták, nagyon rossz állapotban vagyok, és ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni” – kezdte a Story magazinnak Lagzi Lajcsi, akinek aggódó felesége különböző táplálékkiegészítőket juttatott be.

“A börtönben napi 40 deka kenyeret és általában tartósított vagy félkész alapanyagból készített ételeket adnak. Csakhogy én kenyeret már három éve nem eszem. Furcsa volt először, amikor libazsírral kentem meg a rizsfelfújtat, a tetejére pedig pár szelet kolbászt vagy szalámit tettem, de végig akartam csinálni. Az előzetes 375 étkezésemből mindössze 18-20 alkalommal ettem meg a benti kaját. Nem mertem visszaadni, mert azt jegyzőkönyvezik, és attól féltem, hogy a végén fegyelmit kapok. Általában odaadtam a cellatársamnak, de gyakran sajnos a vécében landolt. Mégis azt mondom, hogy megérte a kockázat. A kúra jóvoltából elmúlt az addigi anyagcsere-problémám, rendbe jött a májam, az epém és a vérnyomásom. Ebből a szempontból hálás lehetek a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe kerültem, a börtön mentette meg az életemet. (…) Leadtam több mint negyven kilót, s rám jön az érettségiöltönyöm.”

Lagzi Lajcsi: a börtön mentette meg az életem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top