Sztárok

Faliújságon tálalt ki Nemcsák Károly felesége

Darvasi Ilona a színház faliújságján tálalt ki Nemcsák Károllyal való szakításáról és annak okáról.

Nemcsák Károly és felesége, Ilona 21 év után döntöttek úgy, hogy külön úton folytatják. A Story magazin úgy tudja, hogy Ilona, Nemcsák Károly felesége a Turay Ida Színház faliújságán, több pontban kielemezve írta le a háta mögött suttogóknak az igazságot.

“Azért tettem fel, hogy ne kelljen suttognotok a hátam mögött. Valóban ÉN döntöttem el, ÉN költöztem el a közös házunkból, nem ő. A fiúk velem jöttek. Nem a munka őrölte fel a kapcsolatunkat, az ok más volt, de az már csak ránk tartozik” – szögezte le Ilona.

Korábban egyébként az is kiderült, hogy Nemcsák Károlynak fiatalabb szerelme van. A színház dolgozói előtt már korábban világos volt szerelmük, állítólag apró gesztusokból, rezdülésekből tudni lehetett, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál. A Story magazin úgy értesült, Nemcsák Károly felesége egyébként már korábban elköltözött, azelőtt, hogy a nyilvánosság számára is világossá vált a színigazgató új kapcsolata.

Faliújságon tálalt ki Nemcsák Károly felesége

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top