Sztárok

Jaksity Kata is kijutott az Oscarra

Az Oscar 2016 egy kicsit a miénk is, ráadásul most egy újabb magyar jutott be. Jaksity Kata kis videón jelentette be mindezt.

A Saul fia filmnek mindannyian drukkolunk, hogy az Oscar 2016 díjátadón neki ítéljék a szobrot. A szerencsésebbek a helyszínen izgulhatják végig, mint például Jaksity Kata, aki a gáláról tudósít majd. Egészen pontosan már el is kezdte.

“Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az idei 88. Oscar gálára megkaptam az akkreditációt, John Hasulyo operatőrrel együtt, így ott tudunk lenni a legtöbb gála előtti eseményen és aztán a gálán is. A tudósításainkat az RTL Klub Híradójában és a Fókuszban láthatjátok. De igyekszem kis videókat, élménybeszámolókat készíteni külön a Női Vonal számára is. Tegnap meg is kezdtük a munkát, merthogy már javában folynak az előkészületek. Íme” – írta a közösségi oldalára Jaksity Kata, akit egykor műsorvezetőként ismertünk meg. 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az idei 88. Oscar gálára megkaptam az akkreditációt, Hasulyo János operatőrrel együtt, így ott tudunk lenni a legtöbb gála előtti eseményen és aztán a gálán is. A tudósításainkat az RTL Klub Híradójában és a Fókuszban láthatjátok. De igyekszem kis videókat, élménybeszámolókat készíteni külön a Női Vonal számára is. Tegnap meg is kezdtük a munkát, mert hogy már javában folynak az előkészületek. Íme.

Közzétette: Női Vonal – Jaksity Kata blogja – 2016. február 25.

A kulisszatitkokról és a nézők számára láthatatlan apróságokról pedig nemcsak ő, de valószínűleg a Vajna házaspár is beszámol majd. Mint nemrég kiderült, Andy Vajna nem hagyja ki az Oscar-gálát, ahogyan arról egy ideig beszéltek. Vajna Tímea ruhájára pedig külön kíváncsiak vagyunk, vajon miben vonul végig a sztárok közt. Talán a kedvenc tervezője kreálmányában?

Nagyon szeretem S. Hegyi Lucia tervezőnő ruháit, aki a Luan by Lucia divatházon belül működő Lucia Divatakadémia tehets…

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 15.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top