Sztárok

Caramel: örülnék, ha a második gyerek fiú lenne

Sokan támadták őket a 13 év korkülönbség miatt, de a kapcsolatuk őket igazolta. Caramel és Szilágyi Szilvi kislánya, Szofi már másfél éves, és a páros azt nyilatkozta: szeretnék, ha a következő gyerekük fiú lenne.

Szlágyi Szilvi a Story magazinnak elmesélte, öt évvel ezelőtt egy liftben ismerte meg Caramelt.

“Egy barátnőm hívott el moziba. Nem akartam elmenni a filmre, de mintha valami azt súgta volna, hogy mégis el kell indulnom.”

Szilvi a bevásárlóközpont liftjében látta meg Caramelt, és reflexből ráköszönt. Hogy az énekesnek sem volt közömbös, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Szilvi után küldte egy barátját, hogy kérdezze meg a lány nevét.

Ráköszönt

Caramel másnap bejelölte a Facebookon a félig vietnámi származású lányt, és levelezni kezdtek, majd összejöttek. Szilvi édesanyja óva intette lányát a népszerű énekestől, és az ismerősök közt is akadtak olyanok, akik kétkedve néztek rájuk. Azóta viszont eltelt öt sűrű év, melyben:

Caramel részben visszavonult, a kislánya születése óta kevesebb fellépést vállal. Szilvi eközben a Storynak elmondta: celebfeleség és otthon ülő anyuka sem akar lenni, és babacipő-kollekciója egyre sikeresebb.

Még egy gyereket szeretnének

Szilvi arról is beszélt a lapnak, hogy idővel szeretnék bővíteni a családot. “Ferivel már beszéltünk róla, hogy jó lenne egy fiú Szofi mellé, de még várunk egy keveset. Most minden a kislányunkról szól. Mondanom sem kell, ő irányítja az egész családot.”

A mi napunk mosolygós volt.Nektek hogy telt?

Közzétette: Molnár Ferenc Caramel – 2016. január 12.

Kapcsolódó írásaink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top