Sztárok

Dobó Kata egy este négyféle szoknyát viselt

Felesleges is mondani, hogy Dobó Kata elragadóan nézett ki a magyar borokról szóló rendezvényen, mert a színésznő gyakorlatilag nem tud hibázni, ha ruháról van szó. Négy szoknyával pedig pláne nem!

Nemrég ünnepelte a 42. születésnapját Dobó Kata, és már akkor megállapítottuk, hogy nem fog rajta az idő. Ráadásul remek ízlése is van, gyakorlatilag bármit felvesz, az úgy áll rajta, mintha rászabták volna. Ezúttal talán éppen ez is volt a helyzet.

Dobó Kata nem mutatott szexi dekoltázst, ha bárki ilyesmire várna, egyszerűen csak látványos szoknyát viselt. Pontosabban négy különbözőt. Nézzétek!

Tegnap este a VinCE Awards díjátadó háziasszonya voltam, ahol minden a finom magyar borokról szólt. 🙂 Köszönöm a gyönyörû ékszereket Rienne Creations és Treasure Budapest!!!

Közzétette: Dobó Kata hivatalos oldala – 2016. március 4.

A borest témájához passzolóan egy-egy évszaknak megfelelő szőlőbirtokot mutatott, és a közösségi oldalon mindenkinek a tetszését elnyerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top