Sztárok

Bernáth József: májusig kiderül, mi vár rám az idén…

Nemcsak a tévézőket, de minket is meglepett a hír, hogy változik a Konyhafőnök zsűrije. Bernáth József élete is gyökeresen megváltozott az első szezon óta. Úgy néz ki, idén más területen is kipróbálja magát...

Egy hónappal ezelőtt jelentette be az RTL Klub, hogy a nagysikerű Konyhafőnök három ítésze közül ketten távoznak a műsorból. Még mindig csak találgatni lehet, hogy pontosan kikről van szó, a pletykák szerint azonban Vajda Pierre és Bernáth József nem szerepelnek a műsor új évadában. Utóbbi a műsortól függetlenül egy percre sem állt meg pihenni, ősszel megjelent a szakácskönyve, ami óriási siker lett, és mint az NLCafé megtudta, egy étterem nyitását is tervbe vette. “Már régóta nézegetem a helyeket, és folyamatosan gondolkozom a koncepción. Végül két lehetőség maradt, ami illik a stílusomhoz, szóval hamarosan kiderül, mi lesz a helyszín. Az első három hónap lesz a legnagyobb kihívás, amikor betanítom a munkatársakat. Később szeretném majd levenni róluk a kezem, hogy lássam, nélkülem is képesek tökéletes munkát végezni. Az időm nagy részét bent fogom tölteni, de más elfoglaltságokra is szakítok majd időt” – mondta a séf, aki azt is hozzátette, hogy a már műsorból megismert izgalmas ételeit elérhető áron kínálná. “Megfizethető áron, minőségi ételeket teszek majd az asztalra.”

Bernáth József: legkésőbb májusban kiderül, mi vár rám ebben az évben...

Bernáth József azt mondja, jól esik neki az emberek szeretete, nagyon sok pozitív kommentet kap az utcán. “Volt olyan, aki megállított és felajánlotta, hogy ha van rá lehetőség, mindenképp velem szeretne dolgozni. Sokan érdeklődnek arról is, hogy hol lehet majd velem találkozni…” – folytatta Bernáth József, aki  továbbra sem szeretne a mostani értelemben vett celeb lenni, de azt elárulta, hogy még van terve a képernyőn. “Gondolkodtam már rajta, hogy milyen más műsorban tudnám még elképzelni magam: rengeteg ötletem van, de egyelőre maradjon az én titkom. Mindenesetre nyárig eldől, hogy mi vár rám az év hátralevő részében. Mindenképp szeretnék televízióközelben maradni, hiszen érzek magamban annyi motivációt, hogy akár egy új oldalamat is megmutassam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top