Sztárok

Iszak Eszter és az új örület, a screenshot turizmus

Iszak Eszter Máltán járt, és megnézte a sziget nevezetességeit a screenshot turizmus jegyében. Ez ugyan egy új őrület, de lehet, hogy tudtodon kívül már te is csináltad.

Mint kiderült, Máltán már egészen szépen kiépült a screenshot turizmus, amelynek az a lényege, hogy filmekből ismert jelenetek helyszínére viszik el a turistákat. A szigeten forgatták például a Gladiátort, de Brad Pitt kétszer is járt már itt, egyszer a Trója című filmet készíttette itt, másodjára pedig a feleségével, Angelina Jolie-val a Tengernél című produkciót. Ez utóbbi külön érdekessége, hogy a munka mellett egyben a színészpár nászútja is volt. 

Iszak Eszter és az új örület, a screenshot turizmus

Iszak Eszter is megkereste például azt a helyet, ahol Jolie és Pitt merengett a tengert nézve. Igaz, a film kedvéért sok mindent megváltoztattak különböző filmes trükkökkel.

Iszak Eszter és az új örület, a screenshot turizmus
Iszak Eszter és az új örület, a screenshot turizmus

“Ilyenkor mindig olyan jó érzés, hogy ugyanezen a kövön ült Angelina Jolie és Brad Pitt is. Az is élmény, hogy pont azokból a szögekből tudunk fotózni, ami a jelenetben van. Ez a screenshot turizmus lényege” – magyarázta Iszak Eszter.

Kattints a videóra, hogy megnézd, milyen helyszíneket járt be a műsorvezető, hála annak, hogy már kifejezetten erre képeznek ki turistákat a máltai idegenforgalom szakemberei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top