Sztárok

Így lőtte ki Berki Krisztián a kamerást

Berki Krisztián pontos ember. Sőt, a labdája és a gondolatai sem tévesztenek célt. Lövés után avanzsált ifjú Coelhóvá.

A TV2 sztárja, Berki Krisztián egy dunakeszi élményparkban szórakozott. Így:

kezdetekben hibátlan voltam majd tökéletes lettem amíből következett, hogy különlegessé váltam de ma már én vagyok maga a pontosság IS(!) ???? Én, Aki pontos, az összeszedett, és egyértelmű, meghatározott szabályok szerint él. És határozott is.Aki pontos, az célba talál. Sokszor vagy azért hibázunk, mert nem tudjuk célba venni, amit el szeretnénk találni, vagy mert nem tartjuk fontosnak a célok pontos meghatározását.A pontosság bármilyen cselekvésben segít, ha az a célunk, hogy egyre jobban menjen. A tökéletesedés a pontos tettek hosszú láncolatából fakad.Pontosnak kell lennünk mozdulatainkban, szavainkban, még arra is ügyelnünk kell, hogyan lépünk. Pontosnak kell lennünk gondolatainkban és érzelmeinkben. Pontosnak kell lennünk időben és térben is. Tudatában vagyunk annak, hogy mindez nehéz, de nem lehetetlen.Ha a kis dolgokban elhanyagoljuk a pontosságot, az életünk lassanként értelmetlenné válik. Ha nem figyelünk mozgásunkra, járásunkra, hogy hová nézünk és hogyan beszélünk, végül nem törődünk a határidőkkel, a halogatásokkal, a késésekkel sem.A pontosság azt jelenti, hogy kifinomultak vagyunk, hogy élvezzük a jól végzett tetteket, hogy szeretjük minden cselekedetünket.Aki összeszedett, az jól tudja használni az energiáját. Ez nem csupán azt jelenti, hogy keveset használ belőle, hanem hogy mindig annyi energiát használunk fel, amennyit a helyzet megkövetel.Nincs is szebb a megfelelő mozdulatnál, amely nincs eltúlozva, de nem is visszafogott, hanem elegáns, mert pontos. Nemcsak a testnek, de a léleknek is vannak mozdulatai. A lélek is mozog, hiszen él, és a formáknak, amelyeken keresztül kifejezi magát, szintén összeszedetteknek és harmonikusaknak kell lenniük.Aki meghatározott szabályok szerint él, az nem az üres formákhoz ragaszkodik, hanem minden szükségletéhez megtalálja a hozzá illő formát.Ha egyértelműek vagyunk, egyértelműek lesznek a tetteink is. Nem lesz mellébeszélés, ferdítés, mentegetőzés, hazugság.Ha egyértelműek vagyunk, világosak és egyszerűek leszünk. Nem kell bonyolítani a gondolatokat és a szavakat ahhoz, hogy az igazságot fejezzék ki. Ami igaz, az egyben egyszerű, egyértelmű és pontos is. #hibatlan #tokeletes #kulonleges #pontos #aberkiaberki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. március 6.

A pontos találattól megszállta az ihlet, és úgy tört fel belőle az életigazság, mint Paulo Coelhóból vagy Oravecz Nórából.A videóhoz csatolt, a szerénység témakörét egyedien érintő posztot változtatás nélkül közöljük:

“Kezdetekben hibátlan voltam majd tökéletes lettem amíből következett, hogy különlegessé váltam de ma már én vagyok maga a pontosság IS(!) Én, Aki pontos, az összeszedett, és egyértelmű, meghatározott szabályok szerint él. És határozott is.
Aki pontos, az célba talál. Sokszor vagy azért hibázunk, mert nem tudjuk célba venni, amit el szeretnénk találni, vagy mert nem tartjuk fontosnak a célok pontos meghatározását.
A pontosság bármilyen cselekvésben segít, ha az a célunk, hogy egyre jobban menjen. A tökéletesedés a pontos tettek hosszú láncolatából fakad.
Pontosnak kell lennünk mozdulatainkban, szavainkban, még arra is ügyelnünk kell, hogyan lépünk. Pontosnak kell lennünk gondolatainkban és érzelmeinkben. Pontosnak kell lennünk időben és térben is. Tudatában vagyunk annak, hogy mindez nehéz, de nem lehetetlen.
Ha a kis dolgokban elhanyagoljuk a pontosságot, az életünk lassanként értelmetlenné válik. Ha nem figyelünk mozgásunkra, járásunkra, hogy hová nézünk és hogyan beszélünk, végül nem törődünk a határidőkkel, a halogatásokkal, a késésekkel sem.
A pontosság azt jelenti, hogy kifinomultak vagyunk, hogy élvezzük a jól végzett tetteket, hogy szeretjük minden cselekedetünket.
Aki összeszedett, az jól tudja használni az energiáját. Ez nem csupán azt jelenti, hogy keveset használ belőle, hanem hogy mindig annyi energiát használunk fel, amennyit a helyzet megkövetel.
Nincs is szebb a megfelelő mozdulatnál, amely nincs eltúlozva, de nem is visszafogott, hanem elegáns, mert pontos. Nemcsak a testnek, de a léleknek is vannak mozdulatai. A lélek is mozog, hiszen él, és a formáknak, amelyeken keresztül kifejezi magát, szintén összeszedetteknek és harmonikusaknak kell lenniük.
Aki meghatározott szabályok szerint él, az nem az üres formákhoz ragaszkodik, hanem minden szükségletéhez megtalálja a hozzá illő formát.
Ha egyértelműek vagyunk, egyértelműek lesznek a tetteink is. Nem lesz mellébeszélés, ferdítés, mentegetőzés, hazugság.
Ha egyértelműek vagyunk, világosak és egyszerűek leszünk. Nem kell bonyolítani a gondolatokat és a szavakat ahhoz, hogy az igazságot fejezzék ki. Ami igaz, az egyben egyszerű, egyértelmű és pontos is.”

Korábban is megesett, hogy Berki Krisztián coelhói magasságokba tört, és lassan, de biztosan összeáll az életigazságaiból egy szép kis könyv.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top