Sztárok

Naomi Campbell 46 évesen lesz anya

Magát későn érő típusnak tartja Naomi Campbell, aki szerint egyáltalán nem maradt még le arról, hogy gyereke legyen. A modell szerint a kora csak egy szám, ami nem jelent semmit.

“A viselkedésem erősen megkérdőjelezhető volt az életem bizonyos szakaszában… Felnőttem, de azt, hogyan kell élnem, mi megfelelő számomra, azt mind a nyilvánosság előtt kellett kitalálnom, ami rossz hatással volt rám” – magyarázta Naomi Campbell, akinek agresszív dühkitörései közismertek.

A modell szerint azonban ez már a múlt, és reméli, hogy megbocsátottak neki, ahogyan ő is megbocsátott azoknak, akik őt bántották. Már sokkal simulékonyabbnak gondolja a természetét, éppen ezért is érzi úgy, hogy csak most jött el az ideje annak, hogy gyereket vállaljon.

Naomi Campbell 46 évesen lesz anya

“Sosem mondtam, hogy nem lesz gyerekem, mert lehet. Egyszerűen csak nem tudom, milyen úton-módon leszek anya. Akik ismernek, azok szerint tényleg jó anya lennék, csak nem akarok semmibe belerohanni” – idézte Naomi Campbellt az egyik brit napilap.

Az idén 46 éves modell reméli, hogy ebben az évben ezt a vágyát teljesíteni tudja. “Nem érdekel mások véleménye, a korom csak egy szám.”

Nem tartja vissza az sem, hogy jelenleg nincs senkije – legalábbis ő ezt állítja. Naomi Campbell akár a 27 éves zenészt, A$AP Rockyt, akár az ő korosztályából való színészt, Idris Elbát is megkaphatná, és bár voltak is ilyen pletykák, a modell tagadta mindkét viszonyt. Noha azt mondják, a színész Campbell miatt hagyta el a gyereke anyját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top