Sztárok

Kultúraözön a Víz Világnapja alkalmából a budapesti fürdőkben

Március 20-án a Víz Világnapja alkalmából pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc produkció, kortárs táncbemutató és tradicionális cigány muzsika is várja a kikapcsolódni vágyókat. A hagyományokhoz híven a történelmi fürdőkben most is ingyenes vezetésekkel fogadják a kíváncsi vendégeket. Akik részt vesznek a látogatás utáni helyszíni "Víz-kvíz" játékban és helyesen válaszolnak, páros fürdőbelépőt nyerhetnek.
Kultúra özön a Víz Világnapja alkalmából a budapesti fürdőkben

Üdítő hangzásvilággal érkezik Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumába, a Széchenyi fürdőbe a Four Bones Harsonakvartett. A fiatal világjáró művészek a fürdőzőket a jazz és a filmek zenei világába is elkalauzolják. A szépség- és egészség témájú vásár játékokkal, kedvezményekkel, ingyenes tanácsadással az uszoda felőli aulában kerül megrendezésre. A 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat elnyert Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt a Presto Kamaraegyüttes koncertje várja az érdeklődőket, délután pedig kortárs táncbemutatót láthatunk szárazföldön és vízben. Carl Oh és Tomanek a pesti éjszaka igazi zenemágusai. Rendszeresen bukkannak fel a legváratlanabb helyeken, ezúttal a Lukács Gyógyfürdőben. Zenerajongásukat a Víz Világnapja alkalmából is megcsillogtatják: az afro-kubai, latin, karibi és brazil lemezeik legjavát prezentálják. A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastánc produkciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A kevésbé ismert Dandár Gyógyfürdőben a Roma Classicművészei három alkalommal lépnek fel, míg a szaunázás szerelmeseire izgalmas szeánszok várnak.

Kultúra özön a Víz Világnapja alkalmából a budapesti fürdőkben

Immár tradicionálisnak mondható úszóversenyen hat kategóriában mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek a Csillaghegyi fürdőben.

A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20% kedvezménnyel próbálhatjuk kia 30 perces aroma relax és mélytápláló masszázsokat, míg a Dagály Fürdő vendégei 30%-os kedvezményes áron relaxálhatnak a masszőrök kezei alatt.

Kultúra özön a Víz Világnapja alkalmából a budapesti fürdőkben

A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.

Részletes információk: www.budapestgyogyfurdoi.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top