Sztárok

Osvárt Andrea szakított szerelmével

Csak pár hónapig tartott Osvárt Andrea és Esperes Ákos kapcsolata. A színésznő bevallotta: megpróbálta, de képtelen hétköznapi életet élni.

Pár hónapig tartó románc után ismét szingli Osvárt Andreaírja a Bors. Pedig a külföldön is keresett színésznő az Esperes Ákossal fellobbant szerelem miatt hazaköltözött, és teljesen visszavonult. D. Tóth Krisztának azonban bevallotta: a kapcsolat már a múlté.

“Most hivatalosan mi vagy?” – kérdezi D. Tóth Kriszta a DTK: Elviszlek magammal című videointerjúban, mire a jóga közben is dögös Osvárt Andrea így válaszol: “szingli”. “És nem hivatalosan? Majd meglátjuk?” – faggatja. “Nem hivatalosan is szingli vagyok” – jelentette ki a színésznő. “Miért szingli Osvárt Andrea, kedves magyar férfiak?” – teszi fel a költői kérdést D. Tóth Kriszta.

Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (…) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok” – árulta el a görögöknél is híres színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top