Sztárok

Sarka Kata nem mer tangát húzni

Sarka Kata azt mondja, csak azokhoz illik a szexi kiegészítő a strandon, akik maximálisan meg vannak elégedve önmagukkal. Ő nincs.

Ezért nem is vesz fel olyan bikinit, aminek tangás az alsó része. Mint azt Sarka Kata elárulta, ő életében csupán egyszer, fél órára volt megelégedve önmagával, így esze ágába se jut ilyen fürdőruhát hordani.

“Soha nem szerettem, még akkor sem, amikor nem voltak gyerekeim, akkor sem szerettem a tangás fürdőruhát, mert én azt gondolom, hogy az vegyen fel tangás fürdőruhát, aki tökéletesen meg van elégedve önmagával. Akinek akkora az önbizalma, hogy igazán nem feszélyezi az, ha így kell kimennie a strandra, és én soha nem voltam így. Talán a Fit Balance volt az egyetlen rendezvény, ahol akkor, abban a fél órában meg voltam elégedve magammal a színpadon” – mondta Sarka Kata, aki azt is megmutatta, milyen volt a teste korábban.

Nos, mivel a fotók magukért beszélnek, mi azért rádumálnánk a szexi bikiniben feszítő Sarka Katára, hogy legyen mersze, nincs mit takargasson…

Sarka Kata nem mer tangát húzni

Ugye?

Sarka Kata nem mer tangát húzni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top