Sztárok

Dagad a botrány Schobert Norbi és a brit dietetikusok között

Komoly feszültségek támadtak Schobert Norbi és a brit dietetikusok között. A fitneszguru összeesküvést sejt a háttérben...

Schobert Norbi nemrég örömmel számolt be arról a közösségi oldalán, hogy a Brit Királyi Dietetikusok Társasága beválasztotta az Update-et az Eating Well, Living Well programba. A társaság azonban cáfolta mindezt. “A Brit Dietetikusok Szövetségének tudomása van Schobert úr állításáról, de ez igaztalan. A BDA nem társult sem vele, sem a cégével, és ilyesmire a jövőben sem kerül sor” – írta másnap a BDA egy Facebook-közleményében.

“Egy közvetítő cég keresett meg azzal, hogy ha 20 ezer fonttal támogatom a BDA új programját, egymillió szakmai partnernek hírlevelekben fogják ajánlani a cégem termékeit” – mondta a Blikknek a hű társát gyászoló Schobert Norbi, kiemelve, hogy érvényes szerződése van azzal a céggel, a CW Publishing Grouppal, amelyik a BDA és az Update között közvetített. A társaság erre a vezérigazgató nyilatkozatával reagált. “Schobert opciós szerződést írt alá, amelynek fejlécében jól látható: jóváhagyásra vár. A BDA végül nem adta meg az engedélyt, hogy hirdessen a program kiadványában”” – mondta Orin Wolf vezérigazgató.

Dagad a botrány Schobert Norbi és a Brit dietetikusok között

“Hivatalosan megkerestek, és kiválasztottak, hogy támogassam a nemzetközi programjukat, majd nyilatkozatban tagadnak? Mi ez? Dietetikusmaffia? Itt is szakmai támadás van a háttérben. Bizonyítékom van arra, hogy a Magyar Dietetikusok Szövetsége vette fel a kapcsolatot a BDA-vel, és ezek után kezdődött ez a fajta kommunikáció. Súlyos milliókat fizettem egy szakmai együttműködésért, ami nem teljesült. Én nem követtem el csalást” – mondta Schobert Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top