Sztárok

Újra átkutatták Lagzi Lajcsi birtokát

A rendőrség újra megjelent Lagzi Lajcsi birtokán, állítólag az iránt is érdeklődtek, hogy a család valóban külföldre utazott-e.

Újabb rendőrségi akció volt tegnap Lagzi Lajcsi birtokán. Rendőrségi információink szerint nemcsak a birtokot ellenőrizték műszaki szakértővel, hanem arra is kíváncsiak voltak, hogy a család valóban külföldre távozott-e. Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkereste Lagzi Lajcsi ügyvédjét, Fröhlich Krisztiánt is, aki megerősítette az információkat. Mint elmondta, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai valóban a nyomozás miatt voltak a Boldogasszony-pusztai bir­tokon.

Mindeközben a laphoz érkezett egy fénykép Lagzi Lajcsiról, amiből arra lehet következtetni, hogy a család mégis Mexikóban van. “A világ egyik legszebb helyén nyaral, mégsem érzem rajta, hogy kikapcsolódna. Biztosan az ügyén rágódik, mert szinte nincs egy nyugodt pillanata sem”” – mondta el Lajcsi neve elhallgatását kérő barátja.

Újra átkutatták lagzi Lajcsi birtokát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top