Sztárok

Olivia Newton-John halottnak hitt vőlegénye előkerült – ezt állítják

Olivia Newton-John magánéleti tragédiája soha véget nem érő tortúra lett mára. Most az egyik ausztrál magazin állítja: megtalálták az énekesnő tizenegy éve eltűnt és halottnak nyilvánított vőlegényét.

Annak idején, 2005-ben Olivia Newton-John úgy érezte, vége az életének, miután kiderült: a vőlegénye, Patrick McDermott eltűnt a tengeren. A férfi horgászni ment 22 barátjával, és reggelre eltűnt a hajóról, a kutatások pedig hiábavalónak bizonyultak. 

A Woman’s Day ausztrál magazin exkluzív beszámolója szerint most, 11 évvel később megtalálták a férfit, aki él és virul, jelenleg Mexikóban lakik a német barátnőjével. Philip Klein magánnyomozó azt állítja, hogy a most 59 éves McDermott az elszigetelt Sayulita faluban húzta meg magát. “Patrick feltehetően egy ottani jachttársaságnak dolgozik.”

2001-ben készült a kép, amikor McDermott és Newton-John az esküvőjükről beszéltek mindenkinek
2001-ben készült a kép, amikor McDermott és Newton-John az esküvőjükről beszéltek mindenkinek

Az egykor az ügyön dolgozó John Nazarian detektív pedig elmesélte, hogy már annak idején is beszéltek egy német lányról. “Annyit lehetett hallani, hogy egy német akcentusú nővel látták, és megkérdeztem sok embert lent Mexikóban annak idején. A legelképesztőbb ölet, hogy beleesett a vízbe, ezt a 22 emberből egy sem látta, és mégis kimentette őt valaki a közelben várakozva.”

Olivia Newton-John 2008-ban férjhez ment Jon Easterlinghez, akivel máig boldogan él, de McDermott eltűnése örökké kísérti. A magazin szerint most végre megnyugodhat a színésznő, mert az egykori vőlegénye ma is boldogan él.

Easterlinggel 2008-ban házasodott össze a s
Easterlinggel 2008-ban házasodott össze a színésznő

A történetnek néhány szépséghibája azért akad, és ezek fényében nem túlzás undorítónak nevezni a magazin cikkét. 

Az egész sztorira semmiféle bizonyíték sincs, ráadásul 2009-ben Klein nyomozó már azt állította, hogy kapott egy faxot McDermott-tól, aki arra kérte, hagyják őt békében élni. “Patrick megkérte, hogy szóljak a védelmében, mert ő nem bűnös, nem követett el bűncselekményt, egyszerűen csak szeretne egyedül lenni.”

Olivia Newton-John halottnak hitt vőlegénye előkerült - ezt állítják

Kelin bizonyítékát soha nem fogadták el, de ő mindig is küzdött azért, hogy higgyenek neki. Könyvében rengeteg apróságot elmondott, többek között a Women’s Day legfrissebb számában megjelent “újdonságokat” is, McDermott új lakhelyéről és állásáról.

Mindemellett McDermott exe, aki jóban van Olivia Newton-Johnnal, perrel fenyegeti a férfit, mivel szerinte a notórius hazudozó nincs tekintettel a fia érzéseire.

“A gyerekem elvesztette az apját, az olyan sztorik, miszerint Patrick csak azért tűnt el, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie, tönkreteszik a fiunkat” – magyarázta Yvette Nipar. Chance – McDermott és Nipar fia – állítólag az apja után 100 ezer dolláros életbiztosítási pénzt kapott, miután a férfit halottnak nyilvánították. Klein szerint ezért nem áll érdekükben megtalálni McDermottot.

Olivia Newton-John hetekkel a vőlegénye eltűnése után beszélt először a történtekről
Olivia Newton-John hetekkel a vőlegénye eltűnése után beszélt először a történtekről, és azóta sem igen nyilatkozott

A magazin nem tért ki arra sem, hogy ezt a történetet korábban már többször, több különböző formában publikálták, meglovagolva Olivia Newton-John ismertségét, hogy így szerezzenek pénzt. A színésznő korábban sem nagyon beszélt magánéleti tragédiájáról, noha azt tudni lehetett, hogy nyomozókat fogadott, amíg még volt remény. McDermott eltűnése és csodás előkerülése azonban rendszeres téma az elmúlt években, ami igazi tortúra Newton-Johnnak.

Olivia Newton-John halottnak hitt vőlegénye előkerült - ezt állítják

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top