Sztárok

Rákóczi Feri 15 kilót dobott le

Rákóczi Feri fittebb, mint valaha. A népszerű rádiós nemcsak a cigarettát tette le, de dietetikus és személyi edző segítségével 15 kilótól is megszabadult – írja a Bors.

Harminc év után hagyott fel a dohányzással Rákóczi Feri, aki azóta teljes életmódváltáson esett át. A népszerű rádiós szakemberek segítségével 15 kilótól is megszabadult – írja a Bors.

“Soha nem leszek nem dohányos, én már csak leszokott dohányos maradok, aki olykor sóvárog az érzés és a mozdulat után. De szerencsére jól bírom, és remélem, így is marad… Eleinte futni jártam, aztán rájöttem, hogy futni is okosan kell. Edzőt fogadtam és egy dietetikust, aki január óta drasztikusan megszabja, mit ehetek és mit nem. A választékom nagyjából a párolt brokkoli és a csirkemell kettősében merül ki” – mondta a főzőműsorral visszatérő Rákóczi Feri, aki április 30-án, Balatonfüreden szeretne részt venni a félmaratonon.

Rákóczi Feri 15 kilót dobott le

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top