Sztárok

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

A 71 éves zenész nem az a típus, aki szereti megosztani a magánélete részleteit. Rod Stewart most mégis arról beszélt, mit érez annak kapcsán, hogy a fia lánynak öltözik.

A nyolcgyerekes Rod Stewart sokszor érezte úgy, hogy nem jó apa, de egyetlen dolgot mindig szem előtt tartott: hogy a gyerekei boldogok legyenek.

“A legidősebb fiam, Sean már 35 éves, és jó focista, de nem kiemelkedően jó. Most elhatározta, hogy night klubot nyit, és ebben támogatom. Liam fiam, aki 21 éves, ő pedig profi hokis egy alaszkai csapatban” – mesélte a zenész az Interview People-nek, amikor a gyerekei eredményeit sorolta. 

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

“Ott van a legkisebb, Aiden, nála még nem tudom, mi teszi majd igazán boldoggá. Szeret női ruhákban járni, nőnek öltözni, de mivel ötéves, nem tudjuk biztosan, mi jár a fejében.”

Aiden naphosszat az édesanyja ruhái között turkál, mindenhova szoknyában és magas sarkúban menne. “Legszívesebben Mary Poppinsnak öltözik, remélhetőleg ezt kinövi. Persze ha kiderül, hogy homoszexuális, nekem azzal sincs bajom. Ameddig ő boldog, addig én is az vagyok.”

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

Miközben Rod Stewart nyitottan áll ehhez a kérdéshez, sokan megszólták azért, mert elárulta a gyerekét ezzel a nyilatkozattal, mások szerint hagyja, hogy ilyen betegesen viselkedjen. Ugyanezt élte már át Angelina Jolie, mivel lánya fiúként szereti élni a mindennapjait, Shiloh Johnnak nevezi magát, és nem is érdeklik a kislányos ruhák, játékok.

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

De kapott hideget-meleget Adele is, aki nemrég Disneylandbe vitte hároméves Angelót, és a fia tündés-királylányos ruhácskát viselt.

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

Celine Dionnak pedig akkor kellett magyarázkodnia, amikor Nelson fiáról posztolt egy képet. A gyerek kétévesen nagyon szeretett az édesanyja magassarkúiban járkálni. “Jobban csinálja, mint én” – kommentálta Dion, aki csak legyintett a kritizálóira.

Rod Stewart: Nem bánom, ha a fiam meleg

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top