Sztárok

Egyáltalán nem biztos, hogy hazajön Mexikóból Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi Mexikóban van családjával. A Blikk információi szerint egy luxusszállodában piheni ki a mulatós zenész az elmúlt időszak eseményeit.

A Blikk megtalálta a teljes titokban elutazó Lagzi Lajcsit Mexikóban, egy luxusszállodában. A mulatós zenész elárulta, hogy bár van visszafele repjegyük, még korántsem biztos, hogy hazajön.

“Van visszafelé repülőjegyem, és természetesen a családomnak is, igaz, legfőképpen azért, mert így olcsóbb volt a vásárláskor. De nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni” – mondta a 90 kilóra fogyott Lagzi Lajcsi, aki azt is elárulta, hogy jelentkezett már vevő a boldogasszony-pusztai birtokára. “Több jelentkező is van, hála a médiának, még Ausztráliában is olvasták, hogy el akarom adni az ingatlanomat. Éppen onnan hívott fel egy komoly érdeklődő hölgy, lehet, hogy végül az övé lesz” – mondta Lajcsi.

Mégsem biztos, hogy hazajön Mexikóból Lagzi Lajcsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top