Sztárok

Növényi Norbert verset írt halála kapcsán

Borzasztóan morbid és kellemetlen álhír terjedt a minap az interneten, miszerint Növényi Norbert meghalt, és gyászol az ország. Nos, szerencsére nem így történt, az egykori olimpikon jól van, és halálhírére egyből egy verset rittyentett.

Sokan azt mondják, ha valakinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni, reméljük, hogy így lesz Növényi Norbert egykori olimpikon kapcsán is, akiről tegnap délután futótűzként terjedt a közösségi média felületén egy álhír, miszerint elhunyt volna.

Nem új keletű dolog, már több hírességgel eljátszották ugyanezt, mégis megdöbbentő arcátlanság. De jelentjük, Növényi Norbert boldog nagypapaként is köszöni szépen, jól van, egészséges, és ő is kellőképpen megdöbbent a sorok láttán. Olyannyira, hogy verset is írt a Facebookon.

Növényi Norbert verset írt halála kapcsán

Növényi Norbert egyébként az egyike azon sztároknak, akik április közepétől hétről hétre a Nagy Duett műsorában szórakoztatnak majd minket. #márvárjuk #sokegészséget

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top