Sztárok

Beyoncé melle röhejes ebben a ruhában

A legkedvesebb kritika szerint egyszerűen csak furcsa, a többség szerint viszont egyenesen röhejes, ahogyan Beyoncé az elnöki húsvéton megjelent.

Ízlés dolgában nem lehet vitatkozni, viszont abban most gyakorlatilag mindenki egyetértett, hogy Beyoncé ezúttal nagyon melléfogott a ruhájával. A dizájner darabnál nehéz eldönteni, mi keltett nagyobb feltűnést: az, hogy lényegében teljesen áttetsző volt a mellrész kialakítása, vagy hogy az énekesnő melltartója esetlenül kikandikált. Vagy egyszerűen a tény, hogy Obama elnök húsvéti kerti fogadásán viselte.

Beyoncé melle röhejes ebben a ruhában

Legtöbben csak röhejesnek és illetlennek találták Beyoncé ruhaválasztását, bár voltak, akik szerint éppen hogy húsvétot idézte ez a dressz.

“Olyan a mellkialakítása, mintha egy tojástartóba ültette volna a mellét” – olvasható az énekesnőről szóló cikk egyik hozzászólása.

Beyoncé melle röhejes ebben a ruhában

“Beyoncé húsvéti tojásokat rejteget a melltartójában, igazán ünnepi” – írta megint más.

Az persze köztudott, hogy Beyoncé önbizalma az egekben van, és nem először visel bevállalós ruhát, noha azért az Egyesült Államok elnökének fogadására lehet, hogy szerencsésebb lett volna egy olyan darab, ami nem mutat ennyit.

A fényben például még a szoknyarész is gyakorlatilag átlátszó volt. Nézd csak:

Beyoncé melle röhejes ebben a ruhában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top