Sztárok

Tupír, rövid haj, csámpás fog: a ma 48 éves Celine Dion átváltozásai

10 éves kora óta színpadon van, és ahogy mindenki, ő is változott az évek során. A ma 48 éves Celine Dion életében csak egyetlen dolog volt állandó az elmúlt évtizedekben, a szerelme René Angelil iránt.

Celine Dion néhány hónapja temette el a férjét, élete szerelmét. René Angelil a halála előtt azt kérte a feleségétől, hogy éljen meg minden percet, éljen boldog és teljes életet. Dion és férje szerelme legendás, és az énekesnő számára a mai nap nem teljes a férje nélkül, de nagyon sok erőt merített a rajongók szeretetéből és támogatásából.

“Köszönöm a rajongóimnak és a Colosseum közönségének, hogy estéről estére erőt adtok, amitől olyan koncertet tudok adni, amire René is büszke lenne.”

Celine Dion rajongói pedig mindent megtesznek azért, hogy segítsenek a sztárnak ebben a nehéz időszakban. Mi összeszedtünk néhányat, ami bizonyítja: rengeteg dolog változott az énekesnő életében, ő maga is külsőleg-belsőleg átalakult, de egy dolog örök, René iránti szerelme.

Íme 31 kép, a rövid hajútól a tupírozottig, a szabálytalan fogsortól a sztármosolyig, régen divatos ruháktól a dívás megjelenésig van itt minden:

Megnézem
Összes kép (1)

Az is köztudott, hogy Dionért odáig vannak az ismert emberek, a kollégái imádnak vele dolgozni, mert humoros, precíz és mindig kedves. Íme néhány Dion-rajongó sztár a teljesség igénye nélkül:

Megnézem
Összes kép (1)

Celine Dion számára nem a munkája, hanem mindig is a magánélete volt a legfontosabb. Boldogsága akkor lett teljes, amikor megszülettek a gyerekei. “Mindhárom fiam egy csoda, amiért Renével minden nap hálát adtunk” – mondta.

Tupír, rövid haj, csámpás fog: a ma 48 éves Celine Dion átváltozásai

Szerelmük pedig mindenki számára vitathatatlan, és bár nem lehet idetenni az összes közös pillanatukat, a nyilvánosság előtt is látszott: a korkülönbség ellenére is jó párost alkotnak. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top