Sztárok

Ő lett a Farm újabb kiválasztottja

A Farm játékosainak teljesen más taktikát kell választaniuk, mint a korábbi realityműsorok szereplőinek. Itt nem csupán a szimpátia a döntő, azt is számba kell venniük, hogy ki mennyire hasznos tagja a Farm életének.

Hosszas esélylatolgatás és taktikázás után a Farm játékosai Sanyát, az 50 éves “fitneszgurut”, Cintiát, az éppen lila ködben úszó fiatal lányt, vagy a “modellnek tanuló” Márkot szeretnék a Farm kerítésén kívül látni. A legtöbb jelet ugyan Sanya kapta, a végső döntés mégis Attila kezében volt, ő mondhatta meg, hogy végül ki lesz a kiválasztott.

A legtöbben azzal indokolták döntésüket, hogy Sanya sokszor kihúzza magát a munka alól, nem törődik feladataival, és akkor sem teljesíti a kötelességét, ha szólnak neki. A minap épp ebből pattant ki egy parázs vita, hiszen Sanya és Heni nem tudtak együtt dolgozni, szót érteni egymással, így Attila kénytelen volt új feladatköröket kiosztani.

A heti gazda, vagyis Attila választása végül szintén Sanyára esett, így Dani után ő lett a második kiválasztott.

Sanya lett az új kiválasztott Fotó: RTL Klub
Sanya lett az új kiválasztott – fotó: RTL Klub

Még több Farm-cikk:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top