Sztárok

Ő Szíj Melinda szerelme

Szíj Melinda szerelmes, és be is mutatta párját a nagyvilágnak. A férfivel koncertjei során ismerkedtek meg, és már össze is költöztek, sőt a házasság is szóba jöhet.

Szíj Melinda végre úgy érezheti, ismét teljes az élete. Nemcsak a munkájában, de magánéletében is rendeződtek a dolgok. Attilával, akivel egyre komolyabbra fordult Szíj Melinda kapcsolata, már Budapesten, közös lakásukban élnek.

“Attila hozzánk tökéletesen beépült a családba. Nagyon szeretik őt a gyermekeim, kölcsönösen szeretik, tisztelik egymást és ez nagyon jó. Én pedig nagyon szeretem a piciket (Attila két gyermekét – a szerk.), focizunk, a pici most tanul beszélni, tehát úgy jól elvagyunk” – mondta Szíj Melinda a Red Carpetnek adott interjújában.

Ő Szíj Melinda szerelme

A pár egyébként már a házasság gondolatával is kacérkodik, noha Melinda egyelőre nem merne belevágni, Attila úgy érzi, nem kell már sokat várnia, hogy az énekesnővel összekössék életüket.

Szíj Melinda azt mondja, hálás a sorsnak, hogy Attilát hozzá sodorta, és végre a munkájában is megtalálta önmagát. Erről mesél a videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top