nlc.hu
Sztárok
Mindig a legszebb korban…

Mindig a legszebb korban…

Őrizze meg Ön is arcbőre szépségét és fiatalosságát a Clarins arcápolási termékei segítségével!
Mindig a legszebb korban…

30-as éveink az egyik legszebb időszak az életünkben, de a kimerítő nappalok, rövid éjszakák, a mozgalmas, fárasztó életstílus az öregedés jeleinek korai megjelenését okozza. A Multi-Active termékcsalád készítményei segítenek a bőr idő előtti öregedésének csökkentésében, és reggeltől estig védik az arcbőrt a káros külső hatásokkal szemben, mint a levegőszennyezettség, stressz és a fáradtság. Fokozzák a bőr ragyogását és biztosítják annak fiatalos megjelenését az elkövetkezendő 10 évre.

Mindig a legszebb korban…

40-es éveink nagyon boldogok, mert tudjuk, hogy a fiatalság kívül-belül megőrizhető, de a bőr elvárásai a szépségápolási termékekkel szemben megnőnek. A hatékony, öregedést gátló összetevőkben gazdag Extra-Firming termékcsalád tagjai megőrzik a bőr optimális ellenállását, rugalmasságát, feszességét és ragyogását, vagyis meghosszabbítják a bőr fiatalos megjelenését.

Mindig a legszebb korban…

50-en túli éveinkben élvezzük csak igazán az életet! Az élet, az energia és a ragyogás egyedülálló koncentrációjaként a SuperRestorative termékcsalád azoknak a hölgyeknek javasolt, akik a hormonális változások ellenére is szeretnék, ha belső fiatalságuk az arcbőrükön is látszódna A Bőrfiatalító termékcsalád feltölti a bőrt, és hosszú távon biztosítja ragyogását.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top