Sztárok

Rettegtek Szilveszter gazdától a Farm lakói

Lélegzet-visszafojtva várták a Farm lakói a nagy megmondóembert, Szilveszter gazdát, akitől némi könyörületet és megértést vártak. Hogy megkapták-e, vagy esetleg ismét le lettek hordva, az a mai adásból kiderül.

Miközben a Farm új lakóval bővült, Szilveszter gazda ismét ellátogatott a játékosokhoz, hogy ellenőrizze, hogyan állnak a munkálatok, és elbeszélgessen a heti gazdával, aki ezen a héten nem más, mint Attila. Mivel korábban Szilveszter gazda már többször megrótta a farmlakókat, amiért nem találta a gazdaságot katonás rendben, érthető módon vegyes érzésekkel várták a Farm megmondóemberét.

Ezúttal már csak azért is izgalommal várták az érkezését, mert az első általuk készített túrót is meg akarták kóstoltatni a gazdával. “Örültünk neki, mikor megjött Szilveszter… de azért aggódtunk is kicsit, hogy mit fog mondani. Pláne a túróra” – mondta Norbi, akihez hasonlóan Vivien is aggódott, hogy vajon jár-e majd bármilyen jutalom a lakók szerint jól sikerült túróért. “Ez a hét elég nagy koplalással telt, szóval örültem, mikor Szilveszter megérkezett. Reméltem, hogy pozitív visszajelzés fog érkezni…” – tette hozzá Vivi, aki a többiekkel együtt szinte lélegzet-visszafojtva várta, mit mond Szilveszter gazda a túróról.

Hogy végül mit mondott a Farm mentora a lakók által készített túróról, kiderül a mai adásból.

Rettegtek Szilveszter gazdától a Farm lakói

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top