nlc.hu
Sztárok
Tudta Ön, hogy a Clarins…

Tudta Ön, hogy a Clarins…

A Clarins számára nincs lehetetlen, ha az Ön szépségéről van szó! A Clarins Kutatólaboratóriumában kizárólag a legkiválóbb minőségű és leghatékonyabb összetevőket használják fel.
Tudta Ön, hogy a Clarins…

A Clarins mindig természetes alkotóelemeket – növényi kivonatok leghatékonyabb koncentrációját – alkalmaz termékeiben az Ön szépségének és a természet védelmének érdekében.

Bioinspirációa Clarins kreativitása mögött

Megőrizni az Életet és a Természet alkotásait felhasználni inspirációként – ezt jelenti a bioinspiráció. A Clarins képes arra, hogy ezek alapján fejlessze ki számos innovatív terméket. A DoubleSerum jó példa erre: bőröregedést gátló növényi kivonataival megalkotott különleges formuláját a bőr saját hidrolipid filmrétegének kettős természete inspirálta. Innovatív dupla-tartályos flakonja tartalmazza a vizes, illetve olajos fázisú hatóanyagokat, melyek használatkor automatikusan keverednek. A DoubleSerum lehetővé teszi végtelen számú, nagy hatékonyságú bőröregedést gátló összetevő (olajban és vízben oldódó egyaránt) koncentrációját, amire más termek egyetlen formulában nem képes.

Tudta Ön, hogy a Clarins…

Növények, a mi tudományunk.

Megoldás, kivonat, innováció. A Clarins a növényeket és a tudományt egyesíti minden újításában.

A Clarins arcápolói segítenek megőrizni a bőr nélkülözhetetlen élettani egyensúlyát, és fokozzák természetes szépségét. Élettel teli, fiatalos, feszes, ragyogó arcbőr nap mint nap.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top