Sztárok

Ilyen Victoria Beckham káprázatos terpesze

Közel tízmillió követője van a közösségi oldalon Victoria Beckhamnek, akiknek most megmutatta, milyen káprázatosat tud terpeszteni, csak úgy, manikűrözés közben.

Évekig még mosolyogni sem láttuk Victoria Beckhamet,  és csak nagyon, de nagyon ritkán derült ki, micsoda humora van. A pikírt sztár azonban tévéshow-kban már bizonyította, nem az a savanyú nő, akinek gondolják. “Amikor Amerikába költöztem, szándékosan többet mosolyogtam, mert addig mindenki azt gondolta, hogy egy búbánatos angol tehén vagyok, akitől mindenkinek elmegy az életkedve” – nyilatkozta az énekesnőből lett divattervező korábban.

De elég a nosztalgiából, inkább mutatjuk, mivel szórakoztatta most a közel 10 millió követőjét Victoria Beckham az instagramon.

Ilyen Victoria Beckham káprázatos terpesze

“Elképesztő, mit meg nem tudsz tenni egy nadrágszoknyában…azok a balettórák kifizetődnek! Köszönöm” – írta ki a káprázatos terpesztése mellé.

Igaz, a vicc értékéből kicsit levesz (szerintünk), hogy felsejlett: láttunk már tőle hasonlót. Persze, inkább csak azok tudják ezt, akik valódi Victoria Beckham-szakértők, és még így is beletelt némi időbe, mire előástuk azt a bizonyos másik képet. De íme:

Ilyen Victoria Beckham káprázatos terpesze

Amúgy, ha már szóba került, milyen viccekkel szórakoztatja a követőit a divattervező, a galériánkra kattintva megnézhetsz ezekből egy miniválogatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top