Sztárok

Farm: Laura is távozik, kiesett a játékból

A Farm játékosai eléggé megszenvedték az elmúlt napokat, Laura fel akarta adni a játékot, de végül, meggyőzte Sanyát, hogy vigye őt párbajra.

Mondván, hátha így erőre kap, és lesz kedve tovább küzdeni a lánynak. Sanya azonban könyörtelenül épített, kalapált és a malacot is előbb célba vitte mint Laura. Mindenesetre, mikor látták a többiek, hogy a lánynak esélye sincs, szinte mindenki szolidaritást vállalt, és a Farm új lakójával együtt majdnem mindenki a neki szurkolt. 

Mondhatni saját sírját ásta meg ezzel Laura, hiszen az erőpróbán szinte semmi esélye nem volt. Sanya már korábban rágyúrt a Farm párbajára, míg a lány csak vívódott: menjen, vagy maradjon. Feladja-e a játékot vagy sem.

A Farm szombat esti adásában, a fitneszguru Sanya végül elpáholta Laurát, akinek ettől a pillanattól nincs választása, mennie kell. A lány egyébként egész ügyesen küzdött, de érthető okokból alulmaradt. 

 “Akkor csúsztam el, amikor ráütöttem a kezemre a kalapáccsal a hídépítésnél” – mondta végül Laura, aki így emelt fővel távozhat a játékból.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top