Sztárok

Medveczky Ilona: többnyire négykézláb a kertben gyomlálok

Valahogy mindig talpig pompában látjuk magunk előtt Medveczky Ilonát, de állítása szerint a szabadidejében inkább négykézláb dugványoz.

Szép és elegáns képet posztolt magáról Medveczky Ilona , aki vicces megjegyzést is fűzött hozzá:

“Nem mindig nézek így ki. Többnyire négykézláb a kertben gyomlálok, és teszem a dolgomat…”

Nem mindig nézek így ki. Többnyire négykézláb a kertben gyomlálok, és teszem a dolgomat… <3

Közzétette: Ilona Medveczky – 2016. április 2.

A megjegyzése és a fotója is nagy sikert aratott, száznál is többen bókoltak neki. Legtöbben állítják, hogy a revü koronázatlan királynője dugványozás és gyomlálás közben is ugyanolyan díva, mint a színpadon. “Az igazi elegancia suttog” írta valaki. Medveczky Ilona pedig nem győzte megköszönni a sok kedves szót és a felé áradó szeretetet.

Korábban is közismert volt, hogy Medveczky Ilona imádja a növényeit, és gyakorlatilag a kertészkedés a tánc mellett a másik szenvedélye, amiért bármire hajlandó. Ha kell, veszélyes mutatványokra is.

Medveczky Ilona: többnyire négykézláb a kertben gyomlálok

“Medveczky Ilonáról köztudott, hogy él – hal kertjéért, és nagyon is büszke rá. A feladatokat zömmel egyedül végzi: képes reggeltől estig a kertben dolgozni, hogy növényei úgy pompázzanak, ahogy az, az ő szívének kedves.” – írták korábban egy róla szóló sajtóközleményben.

Medveczky Ilona: többnyire négykézláb a kertben gyomlálok

A kertészkedés pedig tényleg nem a csillogásról szór a művésznőnek. 

Medveczky Ilona: többnyire négykézláb a kertben gyomlálok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top