Sztárok

Intim gőzöléstől az apiterápiáig: Gwyneth Paltrow bizarr szépségtippjei

Nem először tud olyat mondani Gwyneth Paltrow, amire felkapjuk a fejünket. De nem csak neki vannak bizarr szépségtippjei.

Gwyneth Paltrow aztán nem fél attól, ha szenvednie kell a szépségért, tényleg bármit bevet. A 43 éves színésznő a New York Times újságírójának mesélt arról, hogy megszállottan keresi a természetes megoldásokat, hogyan lassíthatná az öregedést.

“Mindig én vagyok a kísérleti egér, mert mindent ki akarok próbálni, ami természetes módon, kemikáliáktól mentesen segít megőrizni a szépséget és a fiatalságot” – magyarázta lelkesen.

Ezúttal pedig egy több ezer éves terápiát választott magának, az apiterápiát. “Méhek csípnek meg, meghatározott helyen és pokoli fájdalmas. Régen ezt gyulladáscsökkentőként és hegek gyógyítására használták. Bizarr, de ha utánaolvas valaki, meglátja, milyen nagyszerű ez a terápiás módszer.”

Intim gőzöléstől a apiterápiág: Gwyneth Paltrow bizarr szépségtippjei

Gwyneth Paltrow gyakran megy smink nélkül az utcára, hogy ezzel is óvja a bőrét, eperrel fehéríti a fogait, de a saját honlapján rengeteg hasonló szépségtippet megosztott már. Akadt közülük olyan is, amelyik kiverte a biztosítékot, mint például az intim gőzölés, amiről később orvosok adtak ki nyilatkozatot, nehogy valaki kövesse Paltrow példáját.

 És persze néhány képet elnézve felmerül a kérdés: mennyire vegyszermentesen szépül a sztár?

Friday night shenanigans with @traceycunningham1 @mechesalonla

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Nem ő az egyetlen, aki törekszik arra vagy legalábbis azt hirdeti, hogy a természetes megoldások fontosak. A galériára kattintva elolvashatod, ki az, aki például a madárürülékre, és ki az, aki mondjuk a piócára esküszik.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top