Sztárok

Ott lesz kislánya születésénél Damu Roland

Damu Roland segít állapotos feleségének, Edinának, amiben csak kell, de békülni nem fognak. A színész szeretne jelen lenni kislánya születésnél – írja a Bors.

A Bors információi szerint ebben a hónapban megszületik a feleségével szakító Damu Roland és Edina kislánya, aki hét és fél hónaposan mindössze másfél kilós magzat, édesanyja alkoholproblémái miatt pedig koraszülött és alkoholszindrómás is lesz.

“Mindenképpen ott szeretnék lenni a lányom születésekor a szülőszobában. Remélem, Edina családjából valaki szól nekem, ha eljön az idő. Aggódom a gyermekért, csak remélni tudom, hogy mindene meglesz. Azt sem tudom, meddig láthatom, hogy a megszületése után mi lesz vele, velünk. Lehet, hogy a megszületésekor látom először és utoljára az életben? A kibékülésünk a feleségemmel arról szól, hogy nem mondunk egymásra rosszakat. Kicsit nyugodjanak le a kedélyek, segítek Edinának, amiben kell, de nem költözöm vissza hozzá, nem leszünk egy pár, az már biztos” – mondta a pletykákat tagadó Damu Roland.

Ott lesz kislánya születésénél Damu Roland

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top