Sztárok

Farm Sándor habosra dörzsölte magát

Az edzett valóságshow-nézők pontosan tudják, hogy minden realityben eljön a pillanat, amikor már nem zavartatják magukat a versenyzők intim helyzetekben sem. Sándor pedig már láthatóan beleszokott a Fram életébe.

A Farm lakói már-már teljesen megszokták a vidéki élet nyugodt ritmusát. Hajnalban a tyúkokkal együtt kelnek, ellenőrzik, majd ellátják az állatokat, a konyhafelelősök pedig nekilátnak a reggeli elkészítésének.

Persze mindezek előtt, az ébredést követően, leginkább a tisztálkodással indítják a legtöbben a napot. Így tett Sándor is, aki a csípős hidegek ellenére ezúttal az udvaron ejtette meg a napi rutint. Sándor szappanozási technikáját sokan megirigyelhetnék, hiszen a nyugalmazott tűzoltó olyan vehemenciával vetette bele magát a tisztálkodási folyamatba, mintha az élete múlna rajta.

Megnézem
Összes kép (1)

Egy biztos, ha mástól nem is, ettől egészen biztosan felébredt. De nem mindenki kezdte frissen a napot. Cintia ma is utoljára kelt ki az ágyból, amit eddig sem néztek jó szemmel a többiek. Kiderül, elfajul-e a helyzet a Farm versenyzők között.

Farm Sándor habosra dörzsölte magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top