Sztárok

50 évesen anya lesz Janet Jackson

Az énekesnő váratlanul megszakította a turnéját, és miután mindenki azt gondolta, újabb egészségügyi problémája van, Janet Jackson tiszta vizet öntött a pohárba.

“Egy váratlan változás állt be, és fontosnak érzem, hogy tájékoztassalak titeket erről” – kezdte Janet Jackson a rajongóinak címzett üzenetét, majd egy kis hatásszünet után, mosolyogva tette hozzá: “A férjem és én a családalapítással foglalkozunk, ezért kell elhalasztanom a turnémat.”

Az énekesnő külön kérte a rajongói megértését, mert most nagyon fontos neki, hogy pihenjen és felkészüljön az előtte álló feladatra, az orvosa utasítása szerint. “Amint tudok, visszatérek hozzátok.”

50 évesen anya lesz Janet Jackson

Janet Jackson az 50. születésnapját ünnepli a jövő hónapban, és bár mindenki szerint legalább tíz évet letagadhatna a korából, mégis meglepő fordulat, ha az énekesnő várandós.A bejelentés óta mennek a találgatások, hogy petesejt donációval esett-e teherbe a sztár, vagy esetleg örökbe fogadnak a férjével, Wissam Al Mana üzletemberrel, akivel 2012-ben házasodtak össze. Ez utóbbi magyarázná, hogy miért kellett megszakítani a koncertet, hiszen az adoptálásnál nem lehet pontosan tervezni a gyerek érkezését. Az orvosi utasítás pedig inkább azt sejteti, hogy a sztár maga hordja majd ki a gyerekét. Akárhogyan is, az 50 éves énekesnőnek hamarosan valóra válik végre az álma.

50 évesen anya lesz Janet Jackson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top