Sztárok

100 milliót bukhat új üzletén Klapka György

Egy jogszabályi ütközés miatt bedőlni látszik Klapka György legújabb üzlete, a kutyakrematórium, pedig minden készen áll, hogy az üzletember megvalósítsa a tervét – írja a Blikk.

A 20 milliós perre menő Klapka György legújabb ötlete a kisállatok elhamvasztása. A Blikk információi szerint már minden készen áll a vállalkozás elkezdéséhez, amibe a pizsamában dolgozni szökő Klapka György 100 millió forintot ölt, de jogszabályi ütközés miatt bedőlni látszik az üzlet.

“Nem tudtam hova temetni Fifikét, mert parkba, erdőbe nem lehet csak úgy elhantolni, hiszen a kutyatetem veszélyes hulladéknak minősül. Úgy gondoltam, sok gazdinak probléma kedvencének búcsúztatása, ezért beszereztem már mindent, a terület a sajátom” – mondta a halállal nem foglalkozó Klapka György, de vállalkozásának beindítását mégsem engedélyezték. “Hagyományos, sírhantos temetést is kellene végeznem kegyeleti szolgáltatással, mert a TEÁOR-besorolás szerint nem lehet külön hamvasztást végezni… Szerdán jártunk a kormányhivatalnál, ahol kértük a hamvasztás leválasztását” – mondta a mindig valami újdonsággal előrukkoló Klapka György.

100 milliót bukhat új üzletén Klapka György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top