nlc.hu
Sztárok
Pudinghoroszkóp sztárokkal

Pudinghoroszkóp sztárokkal

Puding, tejbegríz vagy tejberizs, a horoszkópod megmondja mit válassz!
Puding horoszkóp sztárokkal

Kos!

Ha te Kos vagy, akkor igazán temperamentumos és dinamikus vagy, mint a csodás Jennifer Garner. Ugye te is szereted a kihívásokat, de azért annyira nem vagy kitartó? Semmi gond, mert cserébe hűséges típus vagy, ha megtalálod a párod.

Amikor valami finom édességre vágysz, próbáld ki a Landliebe tejberizst sárgabarackkal. A kiváló minőségű Landliebe tej, a tápláló rizs és a zamatos sárgabarack együttesen biztosít egy különösen pompás ízélményt. Tuti biztos lehetsz benne, hogy hűséges leszel hozzá.

Bika!

Renée Zellweger igazi Bika. Célorientált és fontos számára a biztonság. Te is szereted, ha az életed a megszokott mederben folyik? Nem rajongsz a változásokért? Ez azt jelenti, hogy amit megszeretsz, amellett kitartasz.

Próbáld ki a Landliebe tradicionális grízpudingot. Megfelel az ízlésednek, biztos lehetsz benne. Ugye kedveled a tradíciókat és a tiszta, minden feleslegestől mentes dolgokat? Na, ez az a grízpuding, ami éppen csak azt tartalmazza,  amit egy ilyen finomságnak kell.

Ikrek!

Az intellektuális Angelina Jolie Ikrek jegyű. Nagyon élénk a képzelete és fáradhatatlan. Imádja a kalandokat, szereti a változatosságot. Mindez rád is jellemző? Akkor biztosan érzékeny vagy és a kedélyállapotod is hullámzó.

Neked valami igazi finomság kell, ami mindig felvidít és nem unalmas. Próbáld ki a Landliebe tejberizst almával. Természetes összetevői és a friss alapanyagok garantálják, hogy az íze elvarázsoljon. A mosolyod majd elárulja mindenkinek, hogy mennyire finom.

Puding horoszkóp sztárokkal

Rák!

Érzelmes vagy és érzékeny, mint Liv Tyler? Akkor csakis Rák jegyű lehetsz. Nagyon sebezhető vagy, ezért gyakran a “páncélod” mögé menekülsz. Emellett jellemző rád, hogy jó anya vagy, aki a legjobbat szeretné a gyermekeinek.

Kedveskedj nekik a te kedvenceddel. Legyen ez az igazi Landliebe vaníliás krémpuding. Lágy és krémes tejszín, friss tej és ínycsiklandó vanília, ugye más nem is kell bele? A Landliebe krémpuding tuti nem fog csalódást okozni.

Oroszlán!

Sandra Bullock tökéletes Oroszlán. Nemes lelkű és segítőkész. Keményen megdolgozol az elismerésért és bátor vagy? Akkor te is igazi Oroszlánnak vallhatod magad. Imádod, ha csodálnak, és jó dolgokat te magad is csodálni tudod.

Ne hagyd ki a Landliebe fahéjas tejberizst! Semmi mesterséges összetevő, csak finom tej, egészséges gabona, amit a fahéj izgalmas íze tesz csodássá. Nem lehet neki ellenállni.

Szűz!

Drága Szűz! Téged meg kell hódítani, akárcsak Cameron Diazt. Rendszerető vagy és gyakorlatias, ezért nehéz nem azt gondolni rólad, hogy tökéletes vagy. Nem szereted az ismeretlent? Sebaj, keress valami igazán klasszikusat.

Finomságért keresd a csodás Landliebe csokoládés krémpudingot. Mennyei desszert, vagy egy kis nassolnivaló. A csokoládéval megbolondított friss tej és tejszín. Annyira krémes és annyira csábító. Hát még ha azt is tudod, hogy semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz!

Mérleg!

A Mérlegek társasági emberek, akárcsak Catherine Zeta-Jones. Te is igazi taktikus vagy, akiből hiányzik az akaraterő? Semmi gond, az empátiád viszont felülmúlhatatlan. Mindig érzed, kinek mire van szüksége.

Mi is érezzük, hogy te mire vágynál. Egy finom Landliebe tejcsokoládés grízpudingra. Zamatos csoki, friss tej és tejszín egy kis grízzel. Semmi mesterséges adalék, csak természetes összetevők, ugye ellenállhatatlan?

Skorpió!

A titokzatos és szenvedélyes Scarlett Johansson a végletek embere. Mindig 100 fokon ég, de főleg ha szerelmes. Te is féltékeny típus vagy? Akkor benned is egy tökéletes Skorpió lakozik.

Van, amire azonban nem kell féltékenynek lenned, hanem oszd meg a barátaiddal. Ez a Landliebe tejberizs csokoládéöntettel. Csak az van benne, aminek benne kell lenni. Friss alapanyagok és egy kis bolondító csokoládéöntet. Felejthetetlen akkor is, ha csak belekóstolsz!

Nyilas!

Ha nagyszerű a humorérzéked, akkor Nyilas vagy. Ez jellemzi a becsületesség mintaképét, Milla Jovovichot is. Imádjátok az ismeretlent, az utazásokat, a szabadságot. Talán túl spórolós vagy, de azért a finom dolgokra nem sajnálod a pénzt.

A Landliebe fahéjas grízpudingot tuti neked találták ki. A természetes összetevők és a válogatott alapanyagok még téged is meggyőznek. Egy falat krémesség a fahéj ínycsiklandó ízével.

Bak!

Kate Bosworth kedves és megfontolt, mint a legtöbb Bak. Te is céltudatos vagy, és nagyon fontos szerepet játszik az életedben a pénz? Ez tipikus Bakra utal. Érzelmeid elrejted és ragaszkodsz a dolgaidhoz.

Ha kipróbálod a Landliebe tejberizst vaníliaöntettel, lehet, az újabb dolgokra is nyitottabb leszel. Szinte harapni lehet a levegőt ott, ahonnan a friss tej és tejszín érkezik ehhez a finomsághoz. Mindehhez válogatott gabona és csábító vanília társul. Rabul ejt, egy perc alatt!

Vízöntő!

Mindenben a függetlenség jellemez, akár Jennifer Anistont? Talán azért mert minden Vízöntőnek a szabadságvágya a legerősebb. Nehezen köti le bármi is a figyelmed. Független vagy és gyakran jársz a fellegekben.

A Landliebe tradicionális tejberizs mennyei ízétől azonnal a felhők felett fogsz járni. Szabadon próbáld ki, nem fogsz csalódni! Csak természetes és alapanyagokból készül, és nincs benne semmi mesterséges adalék, szóval maga a tökély. Ja, és hát nagyon finom!

Halak!

Drew Barrymore Halak jegyben született. Így az intuíciója nagyon fejlett, akárcsak a tiéd. Mindenre tökéletesen ráérzel. Szelíd vagy és kedves, ezért szinte mindenki szeret. Gazdag a fantáziád és rajongásig szeretsz.

Neked bármelyik Landliebe finomság a kedvenced lehet. Azért ha mégis választani kellene, talán a Landliebe tejberizst válaszd csokoládéöntettel. Minden Landliebe termékben csak az van benne, aminek benne kell lennie. Friss alapanyag, válogatott gabona és természetes ízek. Ugye, téged meggyőzött?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top