Sztárok

Szőke Zoltán újra esküvőre készül

A színész azt mondja, nem bánta meg, hogy a szívére hallgatott, és elvált feleségétől. Szőke Zoltán most úgy gondolja, beleférne az életébe egy újabb házasság.

Öt éve annak, hogy Szőke Zoltán és felesége külön élnek. A Barátok közt sztárjának fiai is elfogadták az új helyzetet, ráadásul Annamária, Zoltán szerelme, hátrahagyva addigi életét, fiaival Budapestre költözött.

Persze nem minden ennyire rózsaszín, mindenki megszenvedett a boldogságért, ahogy ez egy válásnál lenni szokott. A színész fiaival való kapcsolata megromlott, ez viselte meg a legjobban, hiszen mindkettejük születésénél jelen volt, s mindkettejük első szava az volt, hogy “apa”.

“Miután a szerelmünk kiállta a próbát, számunkra a legfőbb feladat a gyerekeink nevelése” – magyarázta a Barátok közt sztárja, arra utalva, hogy szerelmének, Annamarinak is két gyereke van. Az idő és kettejük kitartó szeretete azonban megoldotta a dolgot, Szőke Zoltán összebékült a fiúkkal, már csak a tiszta válás van hátra, ami egy kicsit hosszabb, mint általában, nem akarják ugyanis, hogy bárkinek sérüljenek az érdekei, sem lelki sem anyagi szempontból.

Zoli és szerelme, Annamari egyébként azt mondta a magazinnak, hogy úgy érzik: ha minden hivatalosan lezárul, ők akár egy esküvőre is készen állnának.

 

A friss Bestben: Szőke Zoltán és párja, Annamária :)„Belefér még az életünkbe egy esküvő!”Öt éve mindenki felkapta a…

Közzétette: BEST Magazin – 2016. április 8.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top